Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Jó éjszakát!
Jóccakát!
Tető nem sokat ér, ha később úgyis ki kell menni az utcára....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Yaven: Remélem holnap jó időtök lesz....
Oh, köszi én is remélem (bár lesz tető a fejünk felett )
Miho: nem bánom, téged még kiszolgállak *leteszi eléd a nedűt*
Jó éjszakát!
beküldve: 2009-03-20 21:14:52
(#1048) Yaven: Remélem holnap jó időtök lesz....
Miho:
Miho:
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Csak tudnám miért is szeretlek titeket annyira?
Azt csak Te tudhatod!
Node, üsse kavics, kérnék valami jóóót... Hmmm... Hat puttonyos Tokaji aszút kérnék!
most gyógyszert szedek, és felváltva alszok.
Hétvégén döglés várható....
Szegény.. Remélem a hétvégén javul az állapotod!
Amúgy én lassan megyek; ki akarom aludni magam a holnapi fórumtaliig. Nyugodtan szolgáljátok ki magatokat a kucsma raktárából Csak aztán valamennyi pénzt is rakjatok a kasszába.
Szerk: Yaven 2009-03-20 21:13:09
Pihi-pihi!*buksisimi*
*nagyon széles mosoly*
Csak tudnám miért is szeretlek titeket annyira?
Velem? Semmi kül. Kiakasztott ma az orvos, mikor b*szott megjelenni időben a rendelésén... és most gyógyszert szedek, és felváltva alszok.
Rendelésen nem időben megjelenni, általános eset - nincs mi inspirálja az orvost...
Inkább legyen egy kis döglés, minthogy elhúzódjon a betegséged. Pihi-pihi!*buksisimi*
És Veled mi a helyzet? Várható valami extravagáns tett a hétvégén?
Nekem mikor szúrták egyből ezüstöt rakattam bele.... a lényeg, hogy nemesfém érintkezzen a nyers hússal.
Velem? Semmi kül. Kiakasztott ma az orvos, mikor b*szott megjelenni időben a rendelésén... és most gyógyszert szedek, és felváltva alszok.
Persze ha kérsz hozzá még vmi alkoholosat is...
Ajánlat: rumos kávé, vanília fagyival.
szerk.: Közben megtörtént a kérés... És én is furcsán nézek! vodka-kávé... No, majd egyszer...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-20 21:03:48
egy kis vodkát kérnék bele
(erre ált. elég furcsán néznek az emberek, de nagyon finom a vodka-kávé, csak ehhez is kell egy gyomor)
(erre ált. elég furcsán néznek az emberek, de nagyon finom a vodka-kávé, csak ehhez is kell egy gyomor)
-
én egy kávét kérnék
Kávét?!? Ilyennel nem szolgálunk este 9-kor. Persze ha kérsz hozzá még vmi alkoholosat is...
Szió Miho Nővérkém! ... Mi újság tefeléd?
Felém...? Hűűű, ma ugye voltam kilövetni a fülem - igen, végül lőtték, nem szúrtak, szóval ájulás sem lett belőle. - és naaagyon tetszik! Most már 5 fülbevalóm lehet egyszerre... Ebből mondjuk 2 állandó...(Fekete rózsa LOVEIT! ) Bár ez az ideiglenes orvosi fém... kicsit elüt a többi ezüst ékszeremtől, de annyi baj legyen, 5-6 hétig kibírom.
És Veled mi a helyzet? Várható valami extravagáns tett a hétvégén?
Szia Yaven! Köszönöm... Kampai!*felhörpinti a szakét*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-20 20:56:19
6 nap után, sztem marhára nem számít a dolog....
tudom, csak vicceltem
én egy kávét kérnék
-
Dragda ne duplapsotolj!
6 nap után, sztem marhára nem számít a dolog....
Yaven: Köszönöm, drága kalóztársam.... *a gőzölgő bögre fölé görbül és letüdőzi az illatát*