Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Dzirun drága egy mézes-barackos páleszt kérnék! Hátha kúrálja a bajom!
repülök máris
magamnak ugyan ez felöntve energiaitallal (jump)
-
beküldve: 2009-03-13 20:17:40
(#959) Dzirun drága egy mézes-barackos páleszt kérnék! Hátha kúrálja a bajom!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-13 20:18:24
beküldve: 2009-03-13 20:15:35
(#958)
Szerk: ∂z 2009-03-13 20:18:45
Jó éjt Nővérem, legyen jó napod a mai is!
Szió!
Mivel éjfél múlt..... ^^
Szió!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
No, Hölgyek és Urak, megyek is. Hamar itt lesz az a hajnali 5 órás ébresztő.
Jó éjszakát Nektek, drágáim!
Jó éjszakát Nektek, drágáim!
Kitartást, Elsőtisztem, kitartást! Képes vagy letenni! (;
Köszönöm a biztatást Kapitány...
Miho Nővérem: Egészségedre.
Parasikoly Kapitány: Nem bánod, ha arrébb ülök? Még a cigifüst visszacsábít a leszokás rögös ösvényéről....
Jaj, ezer bocsánat, teljesen megfeletkeztem! már be is fejeztem. Nekem sem ért meg, ha nem gyújtok rá egy ideig.
Kitartást, Elsőtisztem, kitartást! Képes vagy letenni! (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Akkor drága Nővérem kapsz egy pohár meleg mézes-tejet, hogy jól aludj. Ez a ház ajándéka.
Miho Nővérem: Még valamit?
Hmmm... Nem köszönöm Dragda Húgom, mára kijutott így is a jóból, és hamarosan úgyis megyek.^^
beküldve: 2009-03-12 23:43:27
(#950) Miho Nővérem: Még valamit?
Parasikoly Kapitány: Nem bánod, ha arrébb ülök? Még a cigifüst visszacsábít a leszokás rögös ösvényéről....
Ez ám a kiszolgálás. Köszönöm szépen, hölgyeim! ^^
Ízlések és pofonok, vagy rossz volt, vagy szimplán nekik nincs ízlésük, nyavalyások.
Ízlések és pofonok, vagy rossz volt, vagy szimplán nekik nincs ízlésük, nyavalyások.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Üdv tenéked Kapitány! *tiszteleg* Parancsolj, a bor és a hamutál.
Miho: Meglestem születési dátumod.... Nővérem.
Miho: Meglestem születési dátumod.... Nővérem.
Egy palack szürkebarátot, ha kérhetnék és eretnek módon, egy hamutálat is.
*tiszteleg*
A szürkebaráthoz van egy sztorim.
Barátnőm japán szakos az ELTE-n, és a múlt héten voltak náluk japánok - azt hiszem Oszakából... - és elvitték őket városnézni. A városnézést borkóstolóval kezdték, és szürkebarátot adtak Nekik.
...
Nem nagyon ízlett Nekik.