Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Egy gyógyító teát tele vitaminokkal.
Eukaliptusz körömvirággal? Nagyon fini. Jöhet?
Baniaa3: Limonádé rendel! *leteszi eléd a friss, hideg italt*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-12 20:46:07
beküldve: 2009-03-12 20:43:28
(#914) Köszönöm, ez épp elég ártalmas! *egy szusszal lehúzza* Oké, következő kör - boros borravalót adok a kiszolgálásért...
Három: Morduk: Nem veszem be ezt a dumát. Milyen teát kérsz? Mást nem kaphatsz. Ez van.
Egy gyógyító teát tele vitaminokkal.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Köszönöm, ez épp elég ártalmas! *egy szusszal lehúzza* Oké, következő kör - boros borravalót adok a kiszolgálásért...
Egy: Naruto rendőr leül és már kap is egy fini ráment.
Kettő: Bence: Mit kérsz?
Három: Morduk: Nem veszem be ezt a dumát. Milyen teát kérsz? Mást nem kaphatsz. Ez van.
Négy: Miho: Következő kör mi legyen?
Öt: Dzirun: Akkor viszem is.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Miho: Repül a konyakod!
Köszönöm, ez épp elég ártalmas! *egy szusszal lehúzza* Oké, következő kör - boros borravalót adok a kiszolgálásért...
Miho állom.
Hopp
megjött a helyi rendőr Naruto-kun...mmm...hát sajnos ide csak 14 év fölött lehet bejönni inni!16 éves korig max gyüm lé...de 14 alatt bejövetel szig tilos!!!
Sajnálom!El kell hagynia a termet!
megjött a helyi rendőr Naruto-kun...mmm...hát sajnos ide csak 14 év fölött lehet bejönni inni!16 éves korig max gyüm lé...de 14 alatt bejövetel szig tilos!!!
Jaj ne már biztos úr. Dehát jó itt a szeméim. Csak ne vegye el. És hagy ne mennyek ki. Nézze milyen hideg van kint. És amúgy is egy deci bor még egészséges, és én a nagyanyámnak viszem és gyógyteát iszom. lécci.
helyes válasz. egy pillanatra megijedtem hogy hubit írsz. arról sok rossz emlékem van. brrr
-
Hopp
Tudod, mi errefelé nem igazán toleráljuk a zsarukat...
beküldve: 2009-03-12 20:34:13
(#906) Hopp
*berobog a Kucsma ajtaján*
...*zihál*
Va...la...ki...
Azonnal kérek valami töményet!
...*zihál*
Va...la...ki...
Itt egy ötszázas hátha kitellik.
Nah ittvan éppen nálam *előhuzza a kabátjából*
*elveszi, megnézi majd röhögve ketté vágja egy méretes ollóval*
Hamisat nem áll módomban elfogadni. Nincs kiszolgálás.
Dzirun vmi gyógynövényeset? Jéger?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-12 20:33:42
beküldve: 2009-03-12 20:32:02
(#903) *berobog a Kucsma ajtaján*
...*zihál*
Va...la...ki...
...*zihál*
Va...la...ki...
Nah akkor kocsmárosné arany virág ide a legjobbik borát. Vén legyen mint a nagyapám, és tuzes mint az atombomba.
Személyit kérhetek?
Nah ittvan éppen nálam *előhuzza a kabátjából*
Nah akkor kocsmárosné arany virág ide a legjobbik borát. Vén legyen mint a nagyapám, és tuzes mint az atombomba.
Személyit kérhetek?