Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-03-07 21:03:44
(#855) Zoe: Jóccakát!
Alister: Így kell ezt.
mad_chan: Sose titkoltam, hogy pöppet erőszakos vagyok. Mégis kalóz lennék vagy mi fene!
Alister: Így kell ezt.
mad_chan: Sose titkoltam, hogy pöppet erőszakos vagyok. Mégis kalóz lennék vagy mi fene!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Ej, de rosszcsont ma valaki. Kérsz egy seggrepacsit?
Alister: Látod ezt? Látod? Lopják a vizecskéd!!!
előbujt az igazi Dragda
köszi nem , most lemondok róla
szid valaki? ég a fülem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-07 20:59:28
Á, csak az üres pohárral szaladt el... *bullettime*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-07 20:54:58
(#852) Na mindenkinek jó éjt. És kellemes csinytevéseket, kocsmázást, iszogatást, beszélgetést.
*arra rohan ellopja a poharat és ördögi kacagások közepette elrohan *
Ej, de rosszcsont ma valaki. Kérsz egy seggrepacsit?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
A vodka remekül megfelel.
*eléd lök egy teli vodkás poharat*
Egészségedre!
Igyunk a nagy kommunista pártra!
*arra rohan ellopja a poharat és ördögi kacagások közepette elrohan *
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
A vodka remekül megfelel.
*eléd lök egy teli vodkás poharat*
Egészségedre!
Igyunk a nagy kommunista pártra!
Egészségedre a vodkát. Vagy mást kérsz?
A vodka remekül megfelel.Szél: én is szeretem, de most tényleg elég őszies.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Jaaaa.
A magam részéről anyu holnap templomba akar cipelni, igy legalább arra sikerült rávenni, h Sztgyörgyre mennyünk, és keressük már meg a művészeti sulit, ahová menni akarok. -szal nem lesz rossz napom, főleg ha meg is találjuk.
A magam részéről anyu holnap templomba akar cipelni, igy legalább arra sikerült rávenni, h Sztgyörgyre mennyünk, és keressük már meg a művészeti sulit, ahová menni akarok. -szal nem lesz rossz napom, főleg ha meg is találjuk.
Szerk: Zoé 2009-03-07 20:27:04
Dragda: 2* köszi
Nagyon szívesen máskor is.
Valaki még valamit?
Zoe: A tanulásos kérdést magamra értettem. Élettan-kórélettant fogok seggelni.....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-07 20:23:07
beküldve: 2009-03-07 20:21:40
(#845) Úgy tűnik mindenki el van halmozva tanulnivalóval.
Csak Dragda nem mondta még. -azt ne mond, h nincs semmi házif-od
Csak Dragda nem mondta még. -azt ne mond, h nincs semmi házif-od
Szerk: Zoé 2009-03-07 20:22:20
én tanulás közben zenét hallgatok.
én is szoktam, death noteéra nagyon jól lehet szerintem
Dragda: 2* köszi
-
Szerk: ∂z 2009-03-07 20:20:00
én mikroökonómiát fogok tanulni (most is ezt teszem fórumozás közben), de szerintem ez egy nem túl jó terv. nagyon unalmas
szóval kérnék is egy energiaitalt mielőtt meg elalszom
Hát az nem túl jó program, ha olyat csinálsz amit nem szeretsz, de muszály csinálnod. Kösd össze vmivel, mint ahogy most is teszed. -én tanulás közben zenét hallgatok.
Szerk: Zoé 2009-03-07 20:18:15
beküldve: 2009-03-07 20:17:42
(#842) mad_chan: Fene se tudja, de az tény, hogy hideg van. *leteszi eléd a kávét*
Zoe: Rendben. Citromkarika nyista. Holnap? Tanulás?
Dzirun: Energiaital rendel. És részvét a tanulnivaló miatt.
Zoe: Rendben. Citromkarika nyista. Holnap? Tanulás?
Dzirun: Energiaital rendel. És részvét a tanulnivaló miatt.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-07 20:18:24
én mikroökonómiát fogok tanulni (most is ezt teszem fórumozás közben), de szerintem ez egy nem túl jó terv. nagyon unalmas
-
Szerk: ∂z 2009-03-07 20:16:45