Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Nekem is nagyon tetszene a dolog!
Majd a jövő héten megpróbálok szakítani rá időt, hogy összeírjam... Nem lesz rövid menet.
Majd a jövő héten megpróbálok szakítani rá időt, hogy összeírjam... Nem lesz rövid menet.
beküldve: 2009-03-06 22:45:06
(#794) Én benne lennék, kedvemre való lenne....
Kinek van annyi ideje, hogy összeírja ezt a piatengert?
Kinek van annyi ideje, hogy összeírja ezt a piatengert?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-06 22:43:52
(#793) Hmm... egyszer össze kéne írni, hogy mennyi piát fogyasztottunk el itt. Biztos muris lenne az eredmény!
Meg hát persze jó lenne egy kis Live Action Party is... Hehhe.
Meg hát persze jó lenne egy kis Live Action Party is... Hehhe.
Nosza, hajtsunk föl még egy szakét - most már zöld tea nélkül...
Kampai! Én maradok a tekilámnál....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-06 22:35:11
(#791) beküldve: 2009-03-06 21:44:15
(#790) Én arra iszom hogy akik nem tudnak jönni jelen pillanatban azok tudjanak jönni...akiknek pedig kétes még és elmondtam érte egy Jutsut ő is jöhessen!!! Miho-chan egészségedre!
Kampai!!
Kampai!!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-06 21:44:53
beküldve: 2009-03-06 21:40:22
(#789) Naruto: Itten van a te adagod is..... *leteszi eléd a csészét*
Miho: Kampaii!
Miho: Kampaii!
beküldve: 2009-03-06 21:38:49
(#788) Ohó, köszönöm drágáim!*mohón lecap mind a négy csészére* Beosztom... Az elsőt Rátok! Kampai!
Oké, és akkor a másodikat pedig Naruto-kunnal... Kampai!
Oké, és akkor a másodikat pedig Naruto-kunnal... Kampai!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-06 21:39:56
beküldve: 2009-03-06 21:38:00
(#787) Énis kérnék egy szakét...de zöld tea nélkül Ennyi újdonságot még nem bír a gyomrom
Szió újra!
Ha megfelel, akkor majd én kiszolgállak. *leteszi eléd a csészékkel teli tálcát*
Ha megfelel, akkor majd én kiszolgállak. *leteszi eléd a csészékkel teli tálcát*
Upsz, akkor ez dupla adag volt.....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-06 21:37:57
Kérnék egy kis szakét, és mellé zöld teát.
Tessék *leteszi elé a két csészét* Kampaii!"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-06 21:29:07
(#784) Sziasztok(itt is)!
Múltkor kipróbáltam, hogy összekevertem a két itókát... Nagyon finom lett szerintem!
Persze. *meg és kerít tequilát, sót és citromot*
Szejiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... .
Kérhetnék mellé egy fini tekilát? *nagyon szépen néz rád*
Persze. *meg és kerít tequilát, sót és citromot*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-06 20:53:24
(#781) Jééég dupla viszkiveeeel!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!