Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
És ha mondjuk csak ideje 20-30%-t tölti gép előtt, de akkor is szeretné magát jól érezni, ezért szórakoztatja magát, ha mások nem szórakoztatják? [/QUOTE]
I dont now
I dont now
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Tény, ha az ember napjainak 90<%-át a gép előtt ülve tölti mert nincs jobb dolga (élete?), akkor a virtuális ivás teljesen érthető és elfogadható.
És ha mondjuk csak ideje 20-30%-t tölti gép előtt, de akkor is szeretné magát jól érezni, ezért szórakoztatja magát, ha mások nem szórakoztatják? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hanon: Attól függ, hogy definiálod az életet
Tény, ha az ember napjainak 90<%-át a gép előtt ülve tölti mert nincs jobb dolga (élete?), akkor a virtuális ivás teljesen érthető és elfogadható.
De ez mintha már túl komolyan venné a témát, ugorjunk.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-03-06 14:51:16
beküldve: 2009-03-05 22:33:03
(#747) Alister: Tipikus, annyira tipikus.
De az energilöttyös bort legközelebb megpróbáltatom barátosnékkal.....
Dzirun: Részvét. Engem anyum szokott zaklatni, de lassan már kinevelődik....
De az energilöttyös bort legközelebb megpróbáltatom barátosnékkal.....
Dzirun: Részvét. Engem anyum szokott zaklatni, de lassan már kinevelődik....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
én vagyok egy chivas társaságában, közben a számítástechnikai analfabéta nővérem zaklat
-
Legalább fini volt?
Igen, jó volt Miért? Mi történt miután meglett Azzi?
Miután Azzi meglett (nem jó kifejezés, lévén akkor ismertük meg), hirtelen felindulásból kerestünk egy kocsmát.
Hanon: Attól függ, hogy definiálod az életet
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-05 22:28:02
(#744) Van itten még valaki? Vagy kénytelen leszek egyedül leinni magam?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nekem erről a részegség teljes hiánya jut eszembe.... (na nem mintha hiányolnám; józanon is tudok 5x olyan hülye lenni, mint más részegen )
Az ilyen szlogenekkel meg vigyzáznék a helyedben, mert a sok részeges otaku még a végén ajánlatnak tekinti és akkor...we'll get a life, but you'll lose one!
Az ilyen szlogenekkel meg vigyzáznék a helyedben, mert a sok részeges otaku még a végén ajánlatnak tekinti és akkor...we'll get a life, but you'll lose one!
Naruto-Mangafan-Cyberconnection show ahol minden kiderül!
A Kage Bunshin mindent lát
akkor én előre rettegek még kiderülnek a titkaim
inkább megyek is jó éjt
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-05 22:13:39
beküldve: 2009-03-05 22:10:57
(#741) Valamilyen különös okból kifolyólag mindig az élet teljes hiánya jut eszembe erről a topicról. Nem tudom, miért lehet ez.
Life. Get one.
Life. Get one.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-03-05 22:11:06
Előző SakuraCon alatt a fehérbor-energiaital kombóval ismerkedtem össze, mert azzal alapoztunk
még mielőtt Azzit megtaláltuk volna
Legalább fini volt?
Miért? Mi történt miután meglett Azzi?
beküldve: 2009-03-05 22:07:59
(#739) Naruto-Mangafan-Cyberconnection show ahol minden kiderül!
Szerk: Kuran Kaname 2009-03-05 22:08:21
beküldve: 2009-03-05 22:04:31
(#737) Holnap este pedig; Péntek Esti OtaKucsma Cyber-tali - ahol a hétvége a tét!
ez olyan valóságshow érzetet kelt bennem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Fisivel rájöttünk, hogy egyik fiú ismerősünk pont oda jár, ahova te is, ráadásul nagyon hasonlit rád. Lehet, hogy családtagod?
Ez szinte kizárt. Hogy hívják?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."