Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
jeget kérek, dupla wisky-vel
Közölném, hogy fejfájásra nem használ, inkább ront rajta.....
A zenét sem ajánlanám....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-06 20:45:05
beküldve: 2009-03-06 20:36:47
(#779) jeget kérek, dupla wisky-vel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-06 20:35:53
(#778) Pizza, meg szőke cola!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Egyelőre vodkával. Mást is kérsz?
Kérhetnék mellé egy fini tekilát? *nagyon szépen néz rád*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egyelőre vodkával. Mást is kérsz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tom.... iszunk vagy sem?
Ez nem kérdés! *újratölti s poharaikat*Mivel? *mohó tekintet*
Ez nem kérdés! *újratölti s poharaikat*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
szerk.:hé-hé! álljon meg a piás menet, nem a con-ra spórol a pián véletlenül valaki közülünk?
De, de. De ez csak fikció.... mármint a mostani piálás. Ergo nem is fogy a pénzem.
Ja, engem is... vagy mi van?
Jogos, jogos... hát persze
szerk.:hé-hé! álljon meg a piás menet, nem a con-ra spórol a pián véletlenül valaki közülünk?
Szerk: wakka 2009-03-06 19:33:35
Ja, engem is... vagy mi van?
Mondták már hogy nem vagy százas?
Sokan és sokszor......
*viaskodik a röhögőgörccsel, miközben sírdogál*
vs.
No. ha már így vagyunk húzzuk meg a borosüveget!
vs.
Mondták már hogy nem vagy százas?... No de sebaj elő azzal a sörrel (és a kiszáradt unicum-os laposüveggel)
kampai!
*viaskodik a röhögőgörccsel, miközben sírdogál*
vs.
vs.
Látom amit látok...
Lássad is csak..... nem azért a húszasért, de már virtuálisan sem érezhetem jól magam?
Ki mondta hogy nem?? Na jó gyere sírj a vállamon... ne ott! A másik oldalon... XDD
Látom amit látok = Élj önmegtartóztató életet! (WTF?? )