Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
jeget kérek, dupla wisky-vel

Közölném, hogy fejfájásra nem használ, inkább ront rajta.....

A zenét sem ajánlanám....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-06 20:45:05
beküldve: 2009-03-06 20:36:47
(#779) jeget kérek, dupla wisky-vel

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-06 20:35:53
(#778) Pizza, meg szőke cola!

Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Egyelőre vodkával. Mást is kérsz?
Kérhetnék mellé egy fini tekilát?

"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Egyelőre vodkával. Mást is kérsz?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tom.... iszunk vagy sem?
Ez nem kérdés! 

Mivel? *mohó tekintet*

Ez nem kérdés! 

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
szerk.:hé-hé! álljon meg a piás menet, nem a con-ra spórol a pián véletlenül valaki közülünk?

De, de. De ez csak fikció.... mármint a mostani piálás. Ergo nem is fogy a pénzem.

Ja, engem is... vagy mi van?

Jogos, jogos... hát persze

szerk.:hé-hé! álljon meg a piás menet, nem a con-ra spórol a pián véletlenül valaki közülünk?

Szerk: wakka 2009-03-06 19:33:35
Ja, engem is... vagy mi van?

Mondták már hogy nem vagy százas?
Sokan és sokszor......

*viaskodik a röhögőgörccsel, miközben sírdogál*
vs.
No. ha már így vagyunk húzzuk meg a borosüveget!

Mondták már hogy nem vagy százas?... No de sebaj elő azzal a sörrel (és a kiszáradt unicum-os laposüveggel)
kampai!
*viaskodik a röhögőgörccsel, miközben sírdogál*
vs.

Látom amit látok...

Lássad is csak..... nem azért a húszasért, de már virtuálisan sem érezhetem jól magam?

Ki mondta hogy nem??

Látom amit látok = Élj önmegtartóztató életet! (WTF??