Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Itten (Somogyban) már kezdünk megszáradni.....
itt még esik, de legalább mehetek úszva suliba úgyis szeretek úszni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
De jó már nektek!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-03-05 21:35:14
beküldve: 2009-03-05 21:33:54
(#718) Ugye maradt még pezsgő? *reménykedve körbetekint* Ma még jól leiszom magam, hogy holnaptól tudjak koncentrálni...a mire is? Ja igen, 24 órás hülyéskedésre a haverokkal + jó néhány lila foltra, amit az acélbetétes bakancsos bnőmtől fogok beszerezni a szivatásokért Jóóó lesz!!
mindenhol szakad az eső? mert nálunk az udvaron,már ingyen medence van
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Aizen 2009-03-05 21:29:53
Várácskos disznáj röff röff Mehet a hemperezősdi Fuu de benne lennék egy ienben!!!
ingyen sárbirkózás meg lehetne hívni egy malacot is versenybírónak
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Várácskos disznáj röff röff Mehet a hemperezősdi Fuu de benne lennék egy ienben!!!
mad_chan: Megy a sör...... *végigcsúsztatja az üveget a bárpulton*
*elkapja a poharat és nagyot húz belőle*
köszönöm finom
mindenhol szakad az eső? mert nálunk az udvaron,már ingyen medence van
Szerk: mad_chan 2009-03-05 21:27:00
beküldve: 2009-03-05 21:19:27
(#712) Én ma nem alkoholizálok mert akkor meg kéne tanulnom a wc-n aludni de nagyon hamar
Többieknek egészségükre!
Többieknek egészségükre!
beküldve: 2009-03-05 21:18:40
(#711) mad_chan: Megy a sör...... *végigcsúsztatja az üveget a bárpulton*
Alister Csücsök: Szerintem lógjunk be a raktárba és szerezzünk egy kartonnal.....
Alister Csücsök: Szerintem lógjunk be a raktárba és szerezzünk egy kartonnal.....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-05 21:16:45
(#710) Pezsgő és édes? Erre van szükségem! Kérek én is egy üveg... pohárral, egyelőre.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-05 21:11:29
(#709) valaki ad egy sört ha szépen kérek? nagyon lehangolt a matek tz
Egyik Naruto fan barátom mondta múltkor egy házibulin: "Mindjárt megröptetem a Kyuubit, dattebayooo!" Fhuh de röhögtem rajta!
Öregem, ezt a beszólást! *fetreng a röhögéstől*
Pezsgőre fel!
Pedig pezsgőt sokszor kell inni, nagyon finom!
Nekem csak mértékkel szabad inni belőle, mert ha túl sokat iszom... öhm... ki is jön...
Egyik Naruto fan barátom mondta múltkor egy házibulin: "Mindjárt megröptetem a Kyuubit, dattebayooo!" Fhuh de röhögtem rajta!
Mondjuk... Miből nem kell mértékkel inni...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-03-05 20:14:42
Jajj, de jó, nem is emléxem, mikor ittam utoljára pezsgőt. nyamm
Pedig pezsgőt sokszor kell inni, nagyon finom!