Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-03-01 19:54:00
(#675) Szép vasárnap estét Mindenkinek! Bár... amint látom nem igazán tolonganak errefelé az otakuk ma este.
beküldve: 2009-03-01 00:10:47
(#674) nemsokára vége a Dn2nek és elég rossz kedvem lesz. akkor majd becsüccsenek én is ide 1-2 körre
akkor kezdjük egy bacardi kólával
akkor kezdjük egy bacardi kólával
-
Szerk: ∂z 2009-03-01 00:35:11
Usagi-chan: Egy tekilát?
Köszönöm, elfogadom! Hmm.. most megkívántam a kókuszlikőrt.. jajjj..
Helyes! *szétosztja a citromot, sót és tequilát* Nazdarovje!
Alister! Ezennel kiosztom neked szívem nemtom-hanyadik csücskét, de a lényeg, hogy ezentúl Alister Csücsök vagy!
Usagi-chan: Egy tekilát?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-28 23:56:57
(#671) Helyes! *szétosztja a citromot, sót és tequilát* Nazdarovje!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-28 23:47:03
(#670) Még egy kört?
Ide vele! *nagyon belelkesült*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Kiszolgáló gép: Kérnék egy kancsó tekilát sóval és citrommal. Tiszta ideg vagyok........
Még egy kört?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ki üzemeli a kiszolgálógépet?
Senki. Automata a cucc.
beküldve: 2009-02-28 21:45:57
(#666) szijasztok^^
újra itt lenni^^
újra itt lenni^^
No, akkor a Kiszolgálógépet kikapcsoljuk .... Ha már megjöttél Nolee drága....
beküldve: 2009-02-28 21:37:55
(#664) beküldve: 2009-02-28 21:00:52
(#663) beküldve: 2009-02-28 20:59:52
(#662) Kiszolgáló gép: Kérnék egy kancsó tekilát sóval és citrommal. Tiszta ideg vagyok........
beküldve: 2009-02-28 16:29:04
(#661) Sziasztok, mindenkik!
Tegnap anya munkatársai voltak nálunk bulizni, ezért nem voltam. Ma pótolnék, ha tegnap nem koktéloztam volna úgy be... szóval inkább csak folytatom az ivást. Egyelőre egy kávéval, ha lehet.
Tegnap anya munkatársai voltak nálunk bulizni, ezért nem voltam. Ma pótolnék, ha tegnap nem koktéloztam volna úgy be... szóval inkább csak folytatom az ivást. Egyelőre egy kávéval, ha lehet.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."