Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
jajajjjj, most mi rosszat mondtam?: bocsi, akkor a a bélisz sacrosanctus
Mentem jobban teccik *elengedi az oldalára kötött kard markolatát*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-27 22:17:17
(#629) jajajjjj, most mi rosszat mondtam?: bocsi, akkor a a bélisz sacrosanctus
de az biztos, h conra viszek abból kostolót, és igazat adsz nekem
de az biztos, h conra viszek abból kostolót, és igazat adsz nekem
-
Szerk: ∂z 2009-02-27 22:19:38
Dragda, meglincseljük?
Meg biza! Elsőtiszti becsületszavamra mondom ne sértegesse a kedvencemet! Árghhhhh
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
a bélisz annyira nem is jó, ebben a kávés likőrös műfajban vannak annál sokkal jobbak is, mondjuk sokat tthon nem lehet kapni, nekem van egy nagy kedvencem, csak san marinoban lehet kapni, 1,5l 10Euró és vmi hihhhhetetlenül jóóó
-
te vagy az 1. lány, akit 'ismerek' és szereti a whiskeyt
Ne bomolj...... A bélisz után a viszki volt az első pia, amit imádni kezdtem.... mondjuk egyik adja a másikat.....
Szerk: ∂z 2009-02-27 22:04:00
az Oban az az
Mindegy csak skót vagy ír legyen..... és finom és erős....
Walker-t.
bocsi, az elfogyott
(6Chivas)
Scotch? Nincs?
Walker-t.
És részvét....
Yaven: Már bevettem a bogyómat.... advil nálam csak migrénre jó.....
És részvét....
Yaven: Már bevettem a bogyómat.... advil nálam csak migrénre jó.....
beküldve: 2009-02-27 21:53:48
(#618) Itt köszönök el (sorry) mert a Dumizzunk egy jót-nálduplapostom lessz...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Oban, Chivas vagy Daniel's?
jobbulást
szerk: megpróbálok engedélyt kérni szülőkről vitipipázni, húú de jó lenne, ha megengednék
szerk2: engedély megtagadva
jobbulást
szerk: megpróbálok engedélyt kérni szülőkről vitipipázni, húú de jó lenne, ha megengednék
szerk2: engedély megtagadva
-
Szerk: ∂z 2009-02-27 21:46:29
Khm.... alhasi görcsroham.
Ajánlom az Advilt.
én is mindig azt veszek be, eléggé gyorsan hat