Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
én a 4. viszkimnél tarok (vacsora nélkül, szóval kezdek jól lenni) és kb 10 virtuális ciginél
Cigi, viszki jöhet....Ide vele! *mohó tekintet*
mi bajod?
Khm.... alhasi görcsroham.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
én a 4. viszkimnél tarok (vacsora nélkül, szóval kezdek jól lenni) és kb 10 virtuális ciginél
mi bajod?
Köszönöm a bókot, csak éppen kíngörcsben fetrengtem az ágyon
mi bajod?
-
Szerk: ∂z 2009-02-27 21:25:23
nem iszik velem senki, HOL VAGY DRADGA ALKOHOLISTA OTAKUK GYÖNGYSZEMEEEEEEE?
Vagyok, vagyok.
Köszönöm a bókot, csak éppen kíngörcsben fetrengtem az ágyon....... de már nagyjából élek....Mit iszunk?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Igaz, lesznek sokkal nagyobb problémáim is, mint például hogy kire hagyjam a mangáimat.
Szerk: .., 2009-02-27 21:20:46
igen...ez így van xD
Szóval te sem panaszkodsz addig, amíg engem le nem szórnak vele? XD
Ha egyszer arra kerül a sor, hogy leszórjanak vele, akkor már tuti biztos, hogy nem fog érdekelni
igen...ez így van xD
Szóval te sem panaszkodsz addig, amíg engem le nem szórnak vele? XD
igen...ez így van xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-27 21:10:22
(#608) Na mindegy, addig nem panaszkodom a kifinomult homokszórós módszerről, míg nem engem szórnak le vele.
nálunk is ez volt egyszer! csak még előtte...egy nénit a sulink előtti villamosmegállóban ütöttek el, és rászórtak egy kis homokot...kb még 1hétig látszódott a nyoma szegénynek
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Pff, itt meg a döglött galamb a földön rohadt két hétig.
Hát, nálunk is. Meg valami róka is.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-02-27 21:01:03
(#605) A kóla jó megoldás, tökéletesen eltünteti a vért.
Ha már itt tartunk, ugye mindenki látta az új Soproni reklámot? Ha még nem, akkor tegye meg: [Link]
És ha már megnézted, ne hagyd ki a paródiát se: [Link]
Ha már itt tartunk, ugye mindenki látta az új Soproni reklámot? Ha még nem, akkor tegye meg: [Link]
És ha már megnézted, ne hagyd ki a paródiát se: [Link]
Szerk: .., 2009-02-27 21:01:54
Ez semmi, Amerikában a rendőrök kólával mossák fel az útról a féknyomokat és azzal takarítják el a vért is.
Az még mindig jobb, mint amit Budapesten csinálnak a balesetek helyszineivel....rászórnak egy kis homokot, aztán az esőre bizzák. Év elején egy öreg nénit elütöttek majdnem a sulinkkal szemben és a vér még legalább egy hétig látszott.
Ez semmi, Amerikában a rendőrök kólával mossák fel az útról a féknyomokat és azzal takarítják el a vért is.