Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Azok a fránya hármasok... Mert egyépként nem féltettem volna az ujjaimat...
Miért, hogy függnek össze a 3-asiad az ujjaiddal? Egy 3-as=minusz egy ujjperc?
És a Cola+vizkő dologról már én is hallottam. Annál már csak a Cola+Mentos társitás a jobb
ki mit iszik?
Tudtátok hogy valameik országban vízkő oldásra használják a Coca-Colát Nem csoda, hogy titkos a receptje.. Egyépként igaz amit az előbb írtam.. A tesi tanárom mondta..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-02-27 20:24:16
(#598) Haver mizujság? Remélem jól megvagy..
Naná kispajtás eliddogálok itt a cyberkocsmában és közben reménykedem, hogy az előbb irt e-mailem eljut a HÖKösökhöz... Kell az az ösztöndij, ha már olyan szépen megdolgoztam érte
Azok a fránya hármasok... Mert egyépként nem féltettem volna az ujjaimat...
Haver mizujság? Remélem jól megvagy..
Naná kispajtás eliddogálok itt a cyberkocsmában és közben reménykedem, hogy az előbb irt e-mailem eljut a HÖKösökhöz... Kell az az ösztöndij, ha már olyan szépen megdolgoztam érte
És asszem fonetikusan "kuraszó" a neve, sajnos helyesen nem tudom leírni....
Kösz! *odacsúsztat egy ezrest*
Nolee! Kedves főállású pincérnő, kérnék egy "kuraszót" !
Haver mizujság? Remélem jól megvagy..
beküldve: 2009-02-27 19:41:04
(#594) És asszem fonetikusan "kuraszó" a neve, sajnos helyesen nem tudom leírni....
Kösz! *odacsúsztat egy ezrest*
Nolee! Kedves főállású pincérnő, kérnék egy "kuraszót" !
curacau (szerintem arra gondolsz, de nem biztos) fantával? ilyet se hallottam még
-
Szerk: ∂z 2009-02-27 19:16:49
beküldve: 2009-02-27 19:14:03
(#591) hehe xD
én is innék vmit...egy kis teát kérek széé~pen ^^ X3 legyen szilváás!!! az az egyik kedvencem..persze, csak ha van :3
én is innék vmit...egy kis teát kérek széé~pen ^^ X3 legyen szilváás!!! az az egyik kedvencem..persze, csak ha van :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Ez után a nap után még nekem is jólesne vmi alkohol....
Kap egy cyber-ezrest, aki megmondja, hogy mi az a kék alkoholos lötty, amit a fanta citromhoz lehet inni!
Kap egy cyber-ezrest, aki megmondja, hogy mi az a kék alkoholos lötty, amit a fanta citromhoz lehet inni!
Akkor hajrá!
És asszem fonetikusan "kuraszó" a neve, sajnos helyesen nem tudom leírni....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-27 19:09:46
(#589) Ez után a nap után még nekem is jólesne vmi alkohol....
beküldve: 2009-02-27 19:05:49
(#588) Nolee drága én nem kérnék semmit, eleve vacsi mellé bedöntöttem egy martinit és enyhén szólva is megvágott.......
De azért örülök, hogy megjött a kedvenc pincérnőm! LOL
De azért örülök, hogy megjött a kedvenc pincérnőm! LOL
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-27 16:13:33
(#587) *kirak az asztalra egy jó zsíros összeget borravalónak, miközben vidám fejjel szürcsölgeti a jegeskávéját*
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."