Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Örök kedvenc, be is van jelölve ez az oldal.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Azért Harry Potterről beszélünk.
Persze, a Narniában jóval (szvsz irritálóan) nyilvánvalóbb a párhuzam. De azért a HP-vel is lehet példálózni."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nos,eddig csak a filmet láttam(Vagy azt sem? ),de nem emlékszem erre...
Mind1,jóéjt,mára elég volt
Mind1,jóéjt,mára elég volt
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-02-24 21:40:51
(#536) yayy......... az fájt....Honnan idézted? Vagy saját agyszülemény?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Egy hős, aki különleges képességekkel bír... feláldozza magát, hogy legyőzze a gonoszt... meghal, aztán feltámad... nem ismerős valahonnan?
Azért Harry Potterről beszélünk. A Gyűrűk Urával, vagy mondjuk a Narniával ellentétben itt erős szerepet kap a mágia, meg a szerencse is. Nem tom most neked ezt jobban elmagyarázni, de tény, hogy általában nem tartják a HP-t túl hasznos irásnak. Legalábbis teológiai szempontból. Meg még ott van a főszereplő motiváltságának is a kérdése. Ejj, de ebbe inkább nem mennék bele, mert már nagyon régen olvastam a könyvet.
Bence: ezt honnan idézted?
Szerk: Yaven 2009-02-24 21:41:15
"—A Szent Grál alighanem a legtöbbet keresett kincs az egész emberi történelemben. A Grál legendákat, háborúkat és életen át tartó kutatásokat indított el. Van annak értelme, hogy tényleg csak egy kehely? Ha úgy volna, akkor más relikviák is hasonló vagy még nagyobb érdeklődést váltanának ki, például a töviskorona, az igazi kereszt, amelyre Krisztust feszítették, vagy a tábla a kereszten. De nem így van. A történelem folyamán a Szent Grál játszotta a legkülönlegesebb szerepet. — Langdon elmosolyodott. — Most már tudod, hogy miért.
Faukman még mindig csóválta a fejét.
—De ha ennyi könyvet írtak már róla, miért nem ismerik szélesebb körben ezt az elméletet?
—Ezek a könyvek nem versenyezhetnek a történettudomány több száz éve meggyökerezett tanaival, kivált ha az egyik alapmű nem más, mint minden idők legnagyobb bestsellere.
Faukmannak elkerekedett a szeme.
—Csak azt ne mondd, hogy a Harry Potter valójában a Szent Grálról szól.
—Én a Bibliára gondoltam."
Faukman még mindig csóválta a fejét.
—De ha ennyi könyvet írtak már róla, miért nem ismerik szélesebb körben ezt az elméletet?
—Ezek a könyvek nem versenyezhetnek a történettudomány több száz éve meggyökerezett tanaival, kivált ha az egyik alapmű nem más, mint minden idők legnagyobb bestsellere.
Faukmannak elkerekedett a szeme.
—Csak azt ne mondd, hogy a Harry Potter valójában a Szent Grálról szól.
—Én a Bibliára gondoltam."
beküldve: 2009-02-24 21:25:14
(#533) Árnybíró 12 !ajvé! Mindenkinek fizzetek egy kört!
Ajvé szegény pénztárcám
Szerk: The Exiled 2009-02-24 21:27:24
Egy hős, aki különleges képességekkel bír... feláldozza magát, hogy legyőzze a gonoszt... meghal, aztán feltámad... nem ismerős valahonnan?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-02-24 21:22:59
Amúgy, ha belegondoltok, valahol logikus is, ha egy keresztény pap a Harry Potter-t hozza példaként...
Ezt most nem értem.
beküldve: 2009-02-24 20:28:14
(#530) Amúgy, ha belegondoltok, valahol logikus is, ha egy keresztény pap a Harry Potter-t hozza példaként...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-24 19:50:56
(#529) Nekem se jut eszembe tovább. Vhogy úgyv van h pottika a király v ilyesmi. Nem tom már melyik részben van.
Nem akarok ennél a témánál elakadni-néhányan épp engem átkoznak- de megvan!
Voldemort, Volt-de-holt a neved már!
Kis Potti, nagy Potti, tied a vár!
Nem akarok ennél a témánál elakadni-néhányan épp engem átkoznak- de megvan!
Voldemort, Volt-de-holt a neved már!
Kis Potti, nagy Potti, tied a vár!
Mielőtt vki megkérdezné: igen, tényleg voltam olyan hülye, és átlapoztam az utolsó kötet végét h megkapjam.
Szerk: Zoé 2009-02-24 20:04:15
Voldemortról? A mi papunk azt se tudja mi az a HP.
Hogy is van az a vers? Voldemort..volt...
Jajam, Voldemortról! Énis csak néztem, hogy miket tud...
Őőő..A vers aszem így van: Voldemor volt, de holt....*nemtuggya hogyvan tovább*
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-02-24 19:38:30
(#527) Voldemortról? A mi papunk azt se tudja mi az a HP.
A fene. kezdem felejteni a könyvekből vett rövid versecskéket.
Na de kérdés: Van itt vki, v szerkeztgessem még egy darabig ezt a hsz-ást?
A fene. kezdem felejteni a könyvekből vett rövid versecskéket.
Na de kérdés: Van itt vki, v szerkeztgessem még egy darabig ezt a hsz-ást?
Szerk: Zoé 2009-02-24 19:45:24
beküldve: 2009-02-24 19:17:28
(#526) Halihó!
Azon, hogy egy lelkész HP-ből idéz, én már nem lepődöm meg. A mi papunk is Voldmortról meg a történetről dumált egyszer a misén
Azon, hogy egy lelkész HP-ből idéz, én már nem lepődöm meg. A mi papunk is Voldmortról meg a történetről dumált egyszer a misén
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."