Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
*nagyon örül a Királynak* Én bort iszom...
*megköszöni a nagy vidámság keltést*
Akkor én is iszok egy pohár bort...
,,Hitler fején ugrálok!"
Ki mit iszik?
kóóla xDD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-23 19:49:01
(#508) Jó. Nem olvastam a Bűn és Bűnhődést, bepótolom. Bocsánatot nem kérek, mer szabad véleménynyilvánitás volt. Am mondtam már, ha a dolgozat jó, fenét se érdekli, h honnan vannak hozzá a gondolatok. -csak kicsit azér legalábbis nekem, ez fura, h ilyet lehet tanitani egy suliban, de majd én is fogom tanulni, szal ennyi.-szerencse már nem ebben az osztályban leszek, ezér hálát adok -
Szia Aizen-sama.
Szia Aizen-sama.
Szerk: Zoé 2009-02-23 19:49:14
beküldve: 2009-02-23 19:44:44
(#507) Yavennél a pont!
Aizen-samaaa! *nagyon örül a Királynak* Én bort iszom...
Aizen-samaaa! *nagyon örül a Királynak* Én bort iszom...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 19:46:59
beküldve: 2009-02-23 19:44:39
(#506) Death note dolgozatban....? Nem hiszem, h a tanárok azt szeretnék tanitani, h milyen egy egyetemista gyilkoló géniusz.
Már nem azért, de szerintetek akkor miről szól a Bűn és bűnhődés? Szinte pont ugyanazt a témát dolgozza fel mindkettő. A két főszereplő is nagyban hasonlit, csak éppen az egyiknek a teste, a másiknak az elméje sérül meg (utóbbi Light ), miközben a világ megváltoztatásán akarnak dolgozni. És mindkettő 'übermensch'-nek képzeli magát. Na persze Light sokkal durvább formában űzi az "ipart", de ebben az is benne van, hogy a XXI. sz.-i ember sokkal több mindent élt már meg (lásd világháborúk, nácizmus, kommunizmus). Ha ennyire DN fanok vagytok, sztem a Bűn és bűnhődés is tetszene nektek.
Szerk: Yaven 2009-02-23 19:47:38
beküldve: 2009-02-23 19:36:17
(#504) Toushiro: csak azt ne mond, h a tanárod utána is nézett, h mi volt a DN.- vagyis mi a DN.-
Na de lényeg: ha jó a dolgozat, akkkor én bele nem kötök az általad használt témának bármely részébe sem.
Csak kicsit fura, mer pl engem a tavalyi rajztanárnőm lecseszett, mikor látta, h miket rajzolok szabadidőmben.
A sajátos megnevezése az animékra: nagyszemű emberutánzat.
Az idéni rajztanáromnak inkább meg se mutatom.
Na de lényeg: ha jó a dolgozat, akkkor én bele nem kötök az általad használt témának bármely részébe sem.
Csak kicsit fura, mer pl engem a tavalyi rajztanárnőm lecseszett, mikor látta, h miket rajzolok szabadidőmben.
A sajátos megnevezése az animékra: nagyszemű emberutánzat.
Az idéni rajztanáromnak inkább meg se mutatom.
Szerk: Zoé 2009-02-23 19:43:01
Ja, de nem irtad bele, h figyelem: ezek a kérdések a death note...izéből vannak, ami erről és eről szól.
Gondolom ez nekem szól, és egyébként de, beleírtam azt is, hogy honnan vettem a gondolatokat. Mint mondtam, példának használtam őket :) És persze a végére a forrásokhoz is oda írtam a Death note-ot meg az íróját,rajzolóját.
beküldve: 2009-02-23 19:09:59
(#502) Ja, de nem irtad bele, h figyelem: ezek a kérdések a death note...izéből vannak, ami erről és eről szól.
Nem mondtam, h nincsenek benne olyan részek, kérdések, amin nem lenne jó elgondolkodni, csak azt mondtam, h nem hiszem, h a tanárok, főleg az olyan magyar tanárok, akik szeretnék a fiatalokat kicsit a régi időkre visszaemlékeztetni, szivesen tanitanának olyan dolgokat, ami nem h javitana a tanulók gondolkodásán, de azt mondaná, h azt csinálsz amit akarsz. Minek vannak azok a hülye szabájok, ha nem megszegni őket.
Következtetés: képzelj el egy ikolát, ahol alig birnak a gyerekekkel, erre jönne pl egy DN-hez hasonló regény v ilyesmi a tananyagban, amiben egy srác halomra öl mindenki. Mi lenne ebben az iskolában? -ha láttad a B13-at, akkor nem kell magyarázni.
Na most ebből ércsen meg vki vmit...........
Amig ezen átrágjátok magatok, addig elmentem kicsit, mer anyum hiv.
Megjöttem és javitok: angyalbőrben kisördög.*
Nem mondtam, h nincsenek benne olyan részek, kérdések, amin nem lenne jó elgondolkodni, csak azt mondtam, h nem hiszem, h a tanárok, főleg az olyan magyar tanárok, akik szeretnék a fiatalokat kicsit a régi időkre visszaemlékeztetni, szivesen tanitanának olyan dolgokat, ami nem h javitana a tanulók gondolkodásán, de azt mondaná, h azt csinálsz amit akarsz. Minek vannak azok a hülye szabájok, ha nem megszegni őket.
Következtetés: képzelj el egy ikolát, ahol alig birnak a gyerekekkel, erre jönne pl egy DN-hez hasonló regény v ilyesmi a tananyagban, amiben egy srác halomra öl mindenki. Mi lenne ebben az iskolában? -ha láttad a B13-at, akkor nem kell magyarázni.
Na most ebből ércsen meg vki vmit...........
Amig ezen átrágjátok magatok, addig elmentem kicsit, mer anyum hiv.
*ilyen a segitőkész kisangyal*
Megjöttem és javitok: angyalbőrben kisördög.*
Szerk: Zoé 2009-02-23 19:33:56
kösziii~~ ^^ :3
Death note dolgozatban....?
Erről eszembe jutott, mikor beleírtam néhány elgondolkodtató kérdést a Death note-ból az esszémbe, hogy tudjak példát hozni. Meg is dícsérték azt az esszém. :)
Szerk: Toushiro 2009-02-23 19:03:14
beküldve: 2009-02-23 19:01:47
(#499) Szia Kaminaga. Mondanám, h hiányoztál, de mivel most jöttem, azt sem néztem meg, h ki van fönn.
Nem kell komolyan venni. Még szép h hiányoztál.
és Kaminaga helyett is irom, amit irna: *buksisimi*
pontosan xD
bocsi, el kellett mennem itthonról, a húgom hangversenyére :3
de most már itt vagyok xD
*mintha hiányoznék vkinek is...* x3
beküldve: 2009-02-23 18:52:57
(#497) Death note dolgozatban....? Hát tod van az az idézet, v most találom ki, h az olvasás azér van, h pótolja, ami az életünkből kimarad, de ez marad otthon a pólcon. Nem hiszem, h a tanárok azt szeretnék tanitani, h milyen egy egyetemista gyilkoló géniusz.
Kinokane. mostmár nem vagy egyedül.
-ezér ugye nem haragszik meg? -
de szórakozásnak azér elmenne.
Kinokane. mostmár nem vagy egyedül.
és Kaminaga helyett is irom, amit irna: *buksisimi*
-ezér ugye nem haragszik meg? -
Szerk: Zoé 2009-02-23 18:59:26
beküldve: 2009-02-23 18:46:30
(#496) nekem is el kéne olvasni az anyegint, de rossznka tünik ami nem kötelező de suliba vesszük, szivesebben elolvasom. az arayn virágcserépről is csak beszéltünk, de sztem jó, el is olvastam amugy sztek manga lehetne kötelező olvasmány?? az tök jó lenne . death notot lehetne doliba leirni pl.