Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-02-22 21:38:43
(#465)
Szerk: baniaa3 2009-02-22 21:40:41
Sajnálom, de még kiskorú vaok, szal alkohol tiltott. Mást meg most nem kérek, inkább megyek aludni, mivel nálunk már 11:35, és vhogy 6-kor ki kéne kászálódjak az ágyból.
Mindenkinek jóéjt.
Mindenkinek jóéjt.
Hol élsz te, hallod? Két órával később van, mint a falióránkon!
Am..... Jóccakát!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 21:35:12
(#463) Sajnálom, de még kiskorú vaok, szal alkohol tiltott. Mást meg most nem kérek, inkább megyek aludni, mivel nálunk már 11:35, és vhogy 6-kor ki kéne kászálódjak az ágyból.
Mindenkinek jóéjt.
Mindenkinek jóéjt.
beküldve: 2009-02-22 21:33:32
(#462) Szia Yaven! Kérnék egy pohár fehér, édes borocskát....
Zoe: Nálad a pont.
Zoe: Nálad a pont.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nem kő magyarázkodni.
*kezd ideges lenni, mert már 10 perce várja a rendeléseket* Milyen kucsma ez, hogy senki sem piál???
*kezd ideges lenni, mert már 10 perce várja a rendeléseket* Milyen kucsma ez, hogy senki sem piál???
beküldve: 2009-02-22 21:30:40
(#460) Nem mondtam, h ezt mások olvassák, csak azt, h igy nem muszály mindenkinek ugyanazt olvasni, és várni, h legyen már olyan téma, amihez neki is kedve van.
Egy darabig én is elleneztem ezt a topicot, mer a dumizzunk vészesen kezdett kiürülni. de ha mind2-ő megvan, akkor nincs semmi.
Egy darabig én is elleneztem ezt a topicot, mer a dumizzunk vészesen kezdett kiürülni. de ha mind2-ő megvan, akkor nincs semmi.
Na, ez viszont nagyonigaz.
Vki kérdezte, h minek kellett még 1 olyan topic, ahol csak beszélgetnek. Na itt rá a válasz. Ha nem vagy kiváncsi az 1re, akkor mész a 2.-be.
Vki kérdezte, h minek kellett még 1 olyan topic, ahol csak beszélgetnek. Na itt rá a válasz. Ha nem vagy kiváncsi az 1re, akkor mész a 2.-be.
Khömm....nem mintha ezt nem ugyanazok olvasnák...
De most jó hangulatban vagyok. Egye fene, megint beállok pincérnőnek! (lolita ruhára ne számitsatok! )
Ki mit óhajt?
Na, ez viszont nagyonigaz.
Hanon volt az a valaki.
velem is sokszor előfordult, hogy azért nem írtam az 1-be mert olyan volt a téma. Evvan.
beküldve: 2009-02-22 21:23:37
(#457) Na, ez viszont nagyonigaz.
Szerk: Zoé 2009-02-22 21:25:31
Te, a dumizzunk-ban mikor szállnak le már arról a témáról?
Sztem baniaa már érti a lényeget.
Ötletem sincs, részemről egyszer eldaráltam a mondandóm. Többé nem izgat a dolog. Ő lelke, ő gondja.
beküldve: 2009-02-22 21:19:50
(#455) Te, a dumizzunk-ban mikor szállnak le már arról a témáról?
Dragda: én is ezt mondom. Majdnem azt mondta, h vakbelem van, és meg se kérdezte, h hol fáj. Vakbele van neki!
Meg vakszeme.....csúnya szavakat, nagyon csúnya szavakat lehetne ráaggatni....
beküldve: 2009-02-22 21:00:15
(#453) Jóéjt Kinokane.
Dragda: én is ezt mondom. Majdnem azt mondta, h vakbelem van, és meg se kérdezte, h hol fáj. Vakbele van neki!
Szerk: Zoé 2009-02-22 21:01:23
Jéééé. Van egy doktonénink. -erre modtam, h néha tudsz bölcs lenni.-
De a röhej mégis az benne, h azelőtt nap ő adott igazolást, h mehetek versenyre.
De a röhej mégis az benne, h azelőtt nap ő adott igazolást, h mehetek versenyre.
Csak leendő gyógytornász.
És ez nem bölcsesség, hanem a beseggelt tananyag.
A dokinőd meg menjen a fenébe, ha így viselkedik. Rendes orvos ilyet nem csinál, bah.
Miho: Jóccakát!
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-22 21:01:31
beküldve: 2009-02-22 20:58:54
(#451) Nyah, drága Hölgyek, távozom.*megy ficet írni*
Jók legyetek, és legyen nyugis hétfőtök holnap! Jó éjszakát és szép álmokat!
Jók legyetek, és legyen nyugis hétfőtök holnap! Jó éjszakát és szép álmokat!