Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Imádom az AMV-ket! Sok sikert a "bajlódáshoz"!
Közben kiválasztottam az olvasnivalómat... Dosztojevszkij: Bűn és bűnhödés. Gimiben nem tudtam kiolvasni, mert a tanulnivalók mellett nem maradt rá időm, és szégyellném magam, ha úgy mennék magyar szakra, hogy ezt nem olvastam el...
Közben kiválasztottam az olvasnivalómat... Dosztojevszkij: Bűn és bűnhödés. Gimiben nem tudtam kiolvasni, mert a tanulnivalók mellett nem maradt rá időm, és szégyellném magam, ha úgy mennék magyar szakra, hogy ezt nem olvastam el...
yay szijja ^^ olvasás? xDD nem is rossz.. x3
én már belekezdtem a conos-versenyes AMVmbe, úgyhogy most azzal bajlódok egy kicsikét :3
én már belekezdtem a conos-versenyes AMVmbe, úgyhogy most azzal bajlódok egy kicsikét :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-23 10:27:17
(#478) Szép hétfő reggelt mindazoknak, akik betévednek ma ide! Nem hiszem, hogy sokat leszek fent - vagy csak csöndben követem majd az eseményeket - mert ma felhagyok a semmittevéssel. Visszatérek régi szenvedélyemhez...
Legyetek jók, és csak csínyán az alkohollal.
...a maratoni szépirodalom olvasáshoz.
Bár még nem tudom mivel kezdjem...*bőség zavarában tekint a könyvesszekrényre*
Legyetek jók, és csak csínyán az alkohollal.
-hogy a lányok mindig könnyebbek, mint ahogy azt hiszik
hihi én tudom hogy mennyi vagyok de egy 10 kilót rápakolnék amikor a tükör előtt állok
×.musz.musz.×
beküldve: 2009-02-23 04:19:26
(#476) Nyo! Kedves ivócimborák! Visszateperek a koliba, így csak alig leszek majd itt, de csüt este majd visszatérek!
Alister: Köszönöm, hogy -ha jól számoltam- 3szor is ittál rám. *nagyölelés*
Alister: Köszönöm, hogy -ha jól számoltam- 3szor is ittál rám. *nagyölelés*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
*megkésve, de nem törve beesik az OtaKucsmába és magához vesz két üveg bort*
Ezekre iszom:
-Dragda négy napos lelki békére
-arra, hogy a XIV. kerületben lakom
-hogy bealudtam az ijesztő(nek szánt) videón (igen, a végén se volt semmi reakcióm )
-Dragda (aki nem is csődtömeg) kölökidomári tevékenységére
-Gegew40k szent megrökönyödésére az új, 27 (azóta 32(sic!) ) oldalas topicon (amúgy én is már rég elmúltam 18)
-a bölcsességre, ami (mint ahogy azt a kellőképpen érdeklődő ember egy János nevű ókori drogostól megtudhatja) a hatszázhatvanhatos számban van
-hogy Bence ma moziban volt
Hm, kiürült mindkét üveg... /
Hanon:
Ezekre iszom:
-Dragda négy napos lelki békére
-arra, hogy a XIV. kerületben lakom
-hogy bealudtam az ijesztő(nek szánt) videón (igen, a végén se volt semmi reakcióm )
-Dragda (aki nem is csődtömeg) kölökidomári tevékenységére
-Gegew40k szent megrökönyödésére az új, 27 (azóta 32(sic!) ) oldalas topicon (amúgy én is már rég elmúltam 18)
-a bölcsességre, ami (mint ahogy azt a kellőképpen érdeklődő ember egy János nevű ókori drogostól megtudhatja) a hatszázhatvanhatos számban van
-hogy Bence ma moziban volt
Hm, kiürült mindkét üveg... /
Hanon:
Alapjáratban nem vagyok egy harapós ember, csak valahogy itt néha előfordul, hogy kibuggyan/kihozzák belőlem.
Ez bárkivel előfordulhat, szóval semmi baj.Bár ebben nem látom a logikát, minnél 'morcibb' postokat küldök annál aranyosabb vagyok belül?
Ó, nem biztos, hogy logikus, mivel csak egy megérzés, de valahogy úgy... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-22 21:56:03
(#474) beküldve: 2009-02-22 21:54:45
(#473) Köszönöm az epret..... *hatalmas borravalót ad Yavennek*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 21:52:52
(#471) Fúúú...ti aztán jól megizzasztjátok az ember lányát...*elszalad eperért az éjjel-nappaliba+még rak rá csokiöntetet , majd odamegy könyörögni a Fény utcai piacra egy darab lángosért*
Küldetés teljesitve! Kiviszi az epres inyencséget és a lángost anélkül, hogy elesne közben.
Küldetés teljesitve! Kiviszi az epres inyencséget és a lángost anélkül, hogy elesne közben.
*nagysokára megérkezik a kért fehérborral és colával*
Még valamit? Esetleg sajtot a borhoz? *kinyit egy szótárnyi vastagságú könyvet* Mint láthatják a választék igen nagy.
Még valamit? Esetleg sajtot a borhoz? *kinyit egy szótárnyi vastagságú könyvet* Mint láthatják a választék igen nagy.
Igazán köszönöm *kifizeti a bort és ad némi jattot is* Sajtot nem köszönöm. Inkább egy kis eper esne jól. Tartanak epret?
beküldve: 2009-02-22 21:49:20
(#469) Kérdés Yaven-Sensei:
Van lángos? Olyan rég ettem, kb nyáron.
*kifizeti még bóravalót is add*
Van lángos? Olyan rég ettem, kb nyáron.
*kifizeti még bóravalót is add*
Szerk: baniaa3 2009-02-22 21:51:09
beküldve: 2009-02-22 21:46:24
(#468) *nagysokára megérkezik a kért fehérborral és colával*
Még 2 perc.-és mentem.
Bocsika, rossz órát néztem, meg van állva. 10:39 van jelenleg Rom-ban.
Akkor már értem. Nohátakkor jóccakát........
beküldve: 2009-02-22 21:39:27
(#466) Még 2 perc.-és mentem.