Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Végülis a kevés vitamin érthető. A sok szénsavas cucc meg elvonja a szervezetedtől az ásványi anyagokat, így nincs elég magnézium és kalcium a megfelelő izomműködéshez. Ergo az izomműködés vacak lesz. Ebből következik, hogy először a kevésbé fontos izmok állnak le, de előbb-utóbb ez eljuthat a szívedhez is.
Ennyit kapirgáltam össze az agyamból.
Jéééé. Van egy doktonénink. -erre modtam, h néha tudsz bölcs lenni.-
De a röhej mégis az benne, h azelőtt nap ő adott igazolást, h mehetek versenyre.
Szerk: Zoé 2009-02-22 20:58:15
Végülis a kevés vitamin érthető. A sok szénsavas cucc meg elvonja a szervezetedtől az ásványi anyagokat, így nincs elég magnézium és kalcium a megfelelő izomműködéshez. Ergo az izomműködés vacak lesz. Ebből következik, hogy először a kevésbé fontos izmok állnak le, de előbb-utóbb ez eljuthat a szívedhez is.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 20:48:56
(#448) Köszike. Örök hála.
Hát csak egyik nap rosszullettem, de senki nem vette észre. Vhogy lementem a lépcsőn, ne kérdezzétek, h hogy. Aztán már alig tudtam visszajönni, és elmakogni, h vmi nincs rendben. Észre se vette senki, aztán apum majdnem szivbajt kapott, mikor majdnem beestem az ajtón. Lementünk a doktornőhöz, erre ő: kevés a vitamin, sok a szénsavas dolog, túl van terhelve az izom, és ugye megint versenyen voltál!
Jó észrevétel volt, mivel épp az előtt nap volt egy kézilabdameccs, ahol egy kb 80 kg-s kiscsaj letarolt a pájáról.
Erre szépen eltiltott minden szénsavas dologtól. És azt mondta,h tornaórán ne terheljem túl magam-ha lehetne.
Majd kezdett vmit habogni, h az izomma van vmi, és a sziv felé tart, szal vigyázzak. -felét se értem
Én még birom a fájdalmat, azzal nincs baj,
Hát csak egyik nap rosszullettem, de senki nem vette észre. Vhogy lementem a lépcsőn, ne kérdezzétek, h hogy. Aztán már alig tudtam visszajönni, és elmakogni, h vmi nincs rendben. Észre se vette senki, aztán apum majdnem szivbajt kapott, mikor majdnem beestem az ajtón. Lementünk a doktornőhöz, erre ő: kevés a vitamin, sok a szénsavas dolog, túl van terhelve az izom, és ugye megint versenyen voltál!
Jó észrevétel volt, mivel épp az előtt nap volt egy kézilabdameccs, ahol egy kb 80 kg-s kiscsaj letarolt a pájáról.
Erre szépen eltiltott minden szénsavas dologtól. És azt mondta,h tornaórán ne terheljem túl magam-ha lehetne.
Majd kezdett vmit habogni, h az izomma van vmi, és a sziv felé tart, szal vigyázzak. -felét se értem
Én még birom a fájdalmat, azzal nincs baj,
*szinte az egészen mosolygott, ahogy tudott.*
de anyumnak majdnem mentőt kellett hivni.
Szerk: Zoé 2009-02-22 20:54:31
beküldve: 2009-02-22 20:44:46
(#447) Ja, van itt most pultos? Az eltiltásokról jut eszembe. Kaphatnék egy kólát? -legalább képzeletben, ha már a drága doktornő eltiltott.
Kapsz, de miért tiltott el? *kérdi, míg levágja eléd az üveget*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 20:39:14
(#445) Ja, csak ez a Zoe úgy nőtt föl, h mindentől meg van védve, az utcára is alig mehet ki, és a szülei kb 5 éve reggel és délután hordozzák suliba. És egy ekkora változás... -bár meg llehet szokni.
Ja, van itt most pultos? Az eltiltásokról jut eszembe. Kaphatnék egy kólát? -legalább képzeletben, ha már a drága doktornő eltiltott. *na ilyen hülyeséget hallott vki?*
Ja, van itt most pultos? Az eltiltásokról jut eszembe. Kaphatnék egy kólát? -legalább képzeletben, ha már a drága doktornő eltiltott. *na ilyen hülyeséget hallott vki?*
Szerk: Zoé 2009-02-22 20:43:48
hmm, igen!!! pontosan! xD ismerem a lányokat/nőket (mivel, asszem én is az vagyok)...és tudom h ha súlyról van szó, "egy kicsit" elferdítik a valóságot xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Dragda: a súly, a súly! xD
Most mért? A törpeségem mellé az az 5-6 kiló plusz igenis számít, báár most szorgalmi időszakban megint fogyni fogok....
Zoe: Pedig tiszta jó a koli. Nincs szülő, minimális korlátozás. Szabad vagy.
beküldve: 2009-02-22 20:35:05
(#442) Dragda: az előbb azt irtad, h :a sújocskám, ami nem pehely. Kaminaga épp ez ellen tiltakozik. Ellenvetése van. -gondolom
xDDD nem, úgy látszik ma senki sem az xDD
hmmhmm xD
és 45°-os szögben kell ütögetni, mint ahogyan a tévét is ütögeted xDD és egy balegyenes, éljen! xDDDD
Dragda: ne beszélj hülyeségeket x33
és 45°-os szögben kell ütögetni, mint ahogyan a tévét is ütögeted xDD és egy balegyenes, éljen! xDDDD
*nem.vagyok.normáli s* xD
3...2...1! Éééés padló. Kaminaga kiütéssel győzött. *magasra emeli az új bajnok kezét*
és én az vaok?
Nagyon nem várom a bentlakásos sulit.
Szerk: Zoé 2009-02-22 20:33:53
Miért? Mit mondtam?
hmmhmm xD
*nem.vagyok.normáli s* xD
Szerk: Kaminaga 2009-02-22 20:30:54
Ááá, ebbe még kaja is fog kerülni.
Mellesleg szerintem elég lenne rá a súlyocskám, ami nem pehely.
Mire én ezt becipelem a koliba......
Válltáska van még, de azt kitölti a laptop. Emmeg egy gurulós bőrönd, szal csak lépcsőn gáz, de ott nagyon.
Mellesleg szerintem elég lenne rá a súlyocskám, ami nem pehely.
Mire én ezt becipelem a koliba......
Válltáska van még, de azt kitölti a laptop. Emmeg egy gurulós bőrönd, szal csak lépcsőn gáz, de ott nagyon.
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-22 20:31:07
beküldve: 2009-02-22 20:28:29
(#436) És nem viszel még vmi más táskát, v ilyesmi, amibe vmiket át lehetne tenni?
ha nem, akkor én is Kaminaga ötletét javaslom, csak vigyázzatok, nehogy mind a 4-en a földről keljetek föl arra, h a bőrönd győzött. -ki kell ütni! -box meccs egy bőröndel. hát elég inreális ötlet.
ha nem, akkor én is Kaminaga ötletét javaslom, csak vigyázzatok, nehogy mind a 4-en a földről keljetek föl arra, h a bőrönd győzött. -ki kell ütni! -box meccs egy bőröndel. hát elég inreális ötlet.