Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
nem véletlenül gyógytesi tanárnő leszel? xD
Gyógytornász, khm....
És az totál más, mint az erkölcsi nevelés így az éteren át.....
Egy csődtömeg vagyok.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Valaki vágjon hozzám egy Sétáló Jánost.... plíííííz
Rühellek kölköket nevelni......
nem véletlenül gyógytesi tanárnő leszel? xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-22 18:51:53
(#388) Valaki vágjon hozzám egy Sétáló Jánost.... plíííííz
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
ezt én úgy hívom,hogy türtőztethetetlen emberi kiváncsiság
Hát úgy is mondhatjuk
(a helyesirásba nem kötök bele, ti se tegyétek)
Szerk: Zoé 2009-02-22 18:42:07
ezt én úgy hívom,hogy türtőztethetetlen emberi kiváncsiság
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én is félek az ilyenektől, csak van az a fene nagy kiváncsiságom, ezér ha nem köti le semmi a figyelmem, minél jobban félek, annál többet nézem az ilyeneket.
pontosan!!! ugyan ez nálam is >.<
beküldve: 2009-02-22 18:15:28
(#384) Én is félek az ilyenektől, csak van az a fene nagy kiváncsiságom, ezér ha nem köti le semmi a figyelmem, minél jobban félek, annál többet nézem az ilyeneket.
Te csináltad jól.....
igen? úgy gondolod? (csak az az egy baj h nagyon kíváncsi vagyok, és nem bírom megállni h ne nézzem meg... de még nem néztem >.<)
ez am. nem vmi reklám? úgy láttam a végén... (oda sikerült eltekernem úgy h ne lássak semmit xD)
nem néztem meg >.< megállítottam és tekergettem, mert egyszer már beszartam egy ilyentől xD szerencsére a "szellem" előtt megállítottam xD
Te csináltad jól.....
Vetités: [Link]
nem néztem meg >.< megállítottam és tekergettem, mert egyszer már beszartam egy ilyentől xD szerencsére a "szellem" előtt megállítottam xD
beküldve: 2009-02-22 17:53:00
(#380) ezt már láttam... enek az legjob fajtája az,mikor mutatják,hogy kamerávalvideóznek egy csajt a fürdőszobában,éppen levenné a törülközőt és akkor robban a fejedbe
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nekem mondod? A szivrohamot hozta rám. A múltkori mondjuk jobb volt. a dumizzunk topicban van.
Maradok a könyveknél.... igaz, hogy meghalok olvasás közben a félelemtől, de legalább nem rémálmodok utána.
beküldve: 2009-02-22 17:49:56
(#378) Nekem mondod? A szivrohamot hozta rám. A múltkori mondjuk jobb volt. a dumizzunk topicban van. 12,dik
Szerk: Zoé 2009-02-22 17:56:47
beküldve: 2009-02-22 17:48:22
(#377) Az ilyen típusú videókat még ittas állapotban se viselem el.....
Gyáva vagyok én az ilyenekhez....
Gyáva vagyok én az ilyenekhez....
beküldve: 2009-02-22 17:37:06
(#376)