Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Ejjh... Fáj a fejem...*hajába kap, és lefekszik a pultra* Kérek valamit fejfájás ellen!
Csak ki ne bökjétek a szemem egy aspirynnel...
*lerak egy pohár vizet, mellé pedig egy Advilt*
Megkérném a kedves vendéget, hogy a kocsma (hoppá, szóval kucsma ) higiéniájának érdekében a haját NE a pulton bogarássza.
Ejjh... Fáj a fejem...*hajába kap, és lefekszik a pultra* Kérek valamit fejfájás ellen!
Advil? Algopirin? Nospa? Mit kérsz? Morfium?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-02-22 15:36:44
(#343) Ejjh... Fáj a fejem...*hajába kap, és lefekszik a pultra* Kérek valamit fejfájás ellen!
nem vagyok teapárti, inkább egy kávét kérnék
*fejét csóválva hallgatja meg a vendég kérését, de mégis kiviszi neki a kávéját *
beküldve: 2009-02-22 15:15:46
(#341) Dzirun: Imádlak, hogy hamutálhoz segítettél.
Yaven: Hamutálért is jár a borravaló.....*szépen perkál, aztán élvezettel pöfékelni kezd*
Yaven: Hamutálért is jár a borravaló.....*szépen perkál, aztán élvezettel pöfékelni kezd*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
vízipipázni lehet itt?
Hogyne, frissen importált tunéziai vizipipáink közül válogathatsz is. Na meg ez is valamennyire dohányzásnak számit, szal mostmár csak 50%-os a nemdohányzók aránya: Dragd-nak jár egy hamutál.
beküldve: 2009-02-22 14:56:33
(#336) Nah. Hála a kávénak kész a rajz. Bár szegény Sakurát eléggé előttem, szal szerintem senki nem ismeri meg.
beküldve: 2009-02-22 14:55:41
(#335) yayy kösziii!!! x333
*kávékávékááá véééé* xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
hehe, nehogy már munka közben megfulladjon a szépséges helyettes-pincérnőnk...ki hozná utána ki a kávémat? xD
Akkor ha jól értem egy kávé rendel?
Mivel ilyen kedves vagy; ezt most én állom.
szerk: *kiviszi a kávét és a hozzávalókat*
Szerk: Yaven 2009-02-22 14:54:56
hehe, nehogy már munka közben megfulladjon a szépséges helyettes-pincérnőnk...ki hozná utána ki a kávémat? xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-22 14:47:38
(#331) Zoe: *nagyon-nagyon megköszöni, tényleg jó nagy borravalót kapott *
Dragda: sok sikert! Persze ha elintézed, hogy te legyél az egyedüli vendég, vagy esetleg ketten legyetek, akkor hozom a hamutálat.
Kaminaga: kösz, ezzel a nemdohányzó pincér helyzetét is megkönnyited.
Dragda: sok sikert! Persze ha elintézed, hogy te legyél az egyedüli vendég, vagy esetleg ketten legyetek, akkor hozom a hamutálat.
Kaminaga: kösz, ezzel a nemdohányzó pincér helyzetét is megkönnyited.