Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-02-22 17:31:01
(#375) beküldve: 2009-02-22 17:14:33
(#374)
Szerk: Zoé 2009-02-22 17:16:45
beküldve: 2009-02-22 16:39:38
(#373) Na a kocsmáros ezennel távozik. Legyetek jók és ne igyátok meg az összes piát, hogy maradjon még estére is
grat, te is sokáig fox élni
Köszi
Az események megértéséhez azt is kell tudni, hogy vasárnap este 11től hajnali 2ig sírtam, és aztán meg már nem aludtam el, mivel 4kor kellett volna kelnem, na azért volt a pörgetés
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
grat, te is sokáig fox élni
annyit beszélünk már kávéról h muszáj 1et innom, mindjárt jövök
-
Szerk: ∂z 2009-02-22 16:38:13
beküldve: 2009-02-22 16:35:19
(#370) Hétfőn hogy 40 órán keresztül ébren legyek megittam egy kávét és öt energiaitalt, na az tényleg koffeinmérgezés volt
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
az attól függ milyet, vmi kis gép kávét amiben annyi a koffein mint a levegőben v 4 dupla eszpresszót egy kávézóban
-
*Nagyon szépen köszöni* A koffeinmérgezéstől pedig nem félek. Mikor anyumnak segitek nyáron, 4-et is megiszok egy nap. -az még nem sok, ugy-e?
Nem tudom...én ritkán iszom, mert inkább a kakaót szeretem
Na megint itt vagyok. Lehet kérni még 1 kávét? Mindjár elalszom.
Természetesen! *elkésziti neki* Csak aztán nehogy koffein-mérgezést kapj!
*Nagyon szépen köszöni* A koffeinmérgezéstől pedig nem félek. Mikor anyumnak segitek nyáron, 4-et is megiszok egy nap. -az még nem sok, ugy-e?
Na megint itt vagyok. Lehet kérni még 1 kávét? Mindjár elalszom.
Természetesen! *elkésziti neki* Csak aztán nehogy koffein-mérgezést kapj!
beküldve: 2009-02-22 16:24:06
(#365) Köszönöm, hogy aggódtok, de..... tudom mit vállaltam/vállalok.
Rendben *összeszoritja a fogait, nehogy elszólja magát*
Miho: ha még én leszek a kocsmáros, akkor biztosan számithatsz rá
Szerk: Yaven 2009-02-22 16:20:36
beküldve: 2009-02-22 16:19:32
(#363) No Hölgyeim, egy időre magukra hagyom Önöket. Majd este jövök.
Meleg szaké várjon ám...
Köszönöm, hogy aggódtok, de..... tudom mit vállaltam/vállalok.
mondtam h nem piszkálunk..csak télleg aggódunk ^^ másodkézből tapasztaltam h mennyire nem könnyű a dohányosoknak ^^ (szüleim, haverjaim. sötöbö...)
te tégy úgy, ahogy jólesik ^^
te tégy úgy, ahogy jólesik ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."