Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-02-22 20:24:58
(#435) Zoe: XDDD
Dragda: *buksisimi* van ott vki? üljetek rá vagy 4-en a bőründre, és úgy próbáld meg összehúzni x33 (mert nem hiszem h a te súlyod elég lenne x333 ^^)
Dragda: *buksisimi* van ott vki? üljetek rá vagy 4-en a bőründre, és úgy próbáld meg összehúzni x33 (mert nem hiszem h a te súlyod elég lenne x333 ^^)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-02-22 20:21:41
(#434) A nálam is lehet válogatni csak azér mondtam, mer az előbb msn-en keresett egy osztálytársam, és szegénnyel elhitettem, h nem én irok neki, hanem egy uncsitesóm. Elővettem a nagymenő, bunkó srác vagyok agyszótáram, és igy azt mondta, h olyan mintha nem én lennék. Nagyon jól szórakoztam, föleg mikor bevette, h 16 vaok, és azér nincs msn-em, mer virusos a gépem, és új windovs kell, meg ehhez hasonlók.-el akarta kérni a cimem-na most h ha nincs...
Most lehet mondani, h gonosz vaok, de akkor is jól szórakoztam. -még mindig a szemem törlöm
Most lehet mondani, h gonosz vaok, de akkor is jól szórakoztam. -még mindig a szemem törlöm
Szerk: Zoé 2009-02-22 20:23:01
beküldve: 2009-02-22 20:21:14
(#433) Csak tudnám mi az istentől telik meg mindig a bőröndöm? Mikor alig pakolok bele valamit! *tépi a haját*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
lul xD
beküldve: 2009-02-22 20:15:44
(#431) Na, nálam is lehet válogatni. Ma már minden voltam. Most jó meglátó-köszike. XD
Am meg nem válogatom a szülinaposokat. enyém minden ajándék. HaHaHa. -már dec 11-re
Am meg nem válogatom a szülinaposokat. enyém minden ajándék. HaHaHa. -már dec 11-re
beküldve: 2009-02-22 20:13:05
(#430) Dragda: majd meglátod...pont. xD
Zoe: jók a meglátásaid xDD
Zoe: jók a meglátásaid xDD
Nekem fogadott öcsém szülinapja van egyszerre az enyémmel, csak ő egy évvel fiatalabb.....
Az uncsitesóm meg egy nap híján egy évvel később született. Ő 1990.09.19(hű de dominálnak a kilencesek...számmisztika... ), én meg 0989.09.20. Állati dolgok ezek.
szerk.: Szia Zoe!!
Köszönöm a bizalmat, remélem a diákjaim is jó tanítónéninek fognak tartani.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-22 20:14:01
Sziasztok. Jé, csak 3-an?
Au, nekem senkivel nincs egy napon a szülinapom.
Szia! Aha, csak 3an. Egyébként, nyugi van szülinap-társad. 6 miliárd ember közül lehet válogatni.....
Dragda nem néha bölcs, Dragda MINDIG hülye ^^
Kaminaga: Nem hiszem. Szerintem te nem lehetsz idegesítő és pont. Pont.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-22 20:14:38
beküldve: 2009-02-22 20:09:45
(#427) Sziasztok. Jé, csak 3-an?
Kaminaga nem idegesitő
Dragda igenis bölcs-néha-
Kinokáne meg jó tantonéni lesz.
Kaminaga nem idegesitő
Dragda igenis bölcs-néha-
Kinokáne meg jó tantonéni lesz.
Szerk: Zoé 2009-02-22 20:12:10
ühüm, pontosan xD
xDDD
xDDD
nahh..majd a talin, vagy a conon meglátod x333
kérdezd csak meg alistert, Bencét, Rikut, Daimoont, akárkit ^^"
Mármint az idegesítő tulajdonságaidról?
Miho: Az ilyen véletlenek olyan jóóók...
Nekem fogadott öcsém szülinapja van egyszerre az enyémmel, csak ő egy évvel fiatalabb.....
Szerk: Dragda O'Riley 2009-02-22 20:08:58
nahh..majd a talin, vagy a conon meglátod x333
Miho: az tök jóó *o* nekem az egyik osztálytársammal van 1 napon a szülinapunk ^^
Miho: az tök jóó *o* nekem az egyik osztálytársammal van 1 napon a szülinapunk ^^
beküldve: 2009-02-22 20:03:07
(#423) Szülinapokról: Találtam egy fórumizót, akivel pontosan egy napon születtünk - értsétek úgy, hogy még egy évben is.
Bölcsesség: Nekem már majdnem mind a négy bölcsességfogam kinőtt... De kérem, hol van itt a bölcsesség. Szóval ennyit a bölcsesség fogak helyes névmeghatározásáról.
Amúgy meg Dragda nem bölcs, csak helyesen fórumozó leányzó.
... Én nem tudom milyen fajta vagyok... *önismeret nuku*
Sen17, többnyire a Mangarajzolés...stb topicban postol.
Bölcsesség: Nekem már majdnem mind a négy bölcsességfogam kinőtt... De kérem, hol van itt a bölcsesség. Szóval ennyit a bölcsesség fogak helyes névmeghatározásáról.
Amúgy meg Dragda nem bölcs, csak helyesen fórumozó leányzó.
... Én nem tudom milyen fajta vagyok... *önismeret nuku*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-22 20:04:17
nahh, hát én meg egy liba az idegesítő fajtából xDD
Mé? Én fajtám tán nem elég idegesítő?
És sztem te nem vagy idegesítő.....
Gá-gá
nahh, hát én meg egy liba az idegesítő fajtából xDD