Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-02-23 16:58:40
(#495) Nyah visszatértem.
De egyedül maradtam... Mostmár tényleg magamban iszogatok...*szipogva kortyolgatja a bort*
De egyedül maradtam... Mostmár tényleg magamban iszogatok...*szipogva kortyolgatja a bort*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 18:41:35
hát...pontosan :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
az óra előtti szünetben elolvastam vmi kis összefoglalót, és 5ös lett x3
A gimnáziumi irodalom oktatás csődje, ugye. Mondjuk az is igaz, hogy ideje lenne már átgondolni a kötelező és ajánlott olvasmányok listáját... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hehe xDDD az jó lehetett x333
nálunk felelni kellett belőle, és az óra előtti szünetben elolvastam vmi kis összefoglalót, és 5ös lett x3
nálunk felelni kellett belőle, és az óra előtti szünetben elolvastam vmi kis összefoglalót, és 5ös lett x3
Szerettem az Anyegint...
A magyar tanárnőm kitalált egy játékot - mivel nagyon kevesen olvastuk el - , hogy kijelölt azok közül néhány embert, akik elolvasták, és ezeknek az embereknek el kellett játszaniuk egy-egy főszerepelőt. Illetve a játék abból állt, hogy kérdéseket kellett föltenni a kijelöltnek, és neki a mű alapján kellett válaszolnia.
A magyar tanárnőm kitalált egy játékot - mivel nagyon kevesen olvastuk el - , hogy kijelölt azok közül néhány embert, akik elolvasták, és ezeknek az embereknek el kellett játszaniuk egy-egy főszerepelőt. Illetve a játék abból állt, hogy kérdéseket kellett föltenni a kijelöltnek, és neki a mű alapján kellett válaszolnia.
Lány létemre én voltam Anyegin.
ha jobb, mint az Anyegin, akkor már alapból érdemes beleolvasni xDD
beküldve: 2009-02-23 13:17:58
(#488) Jaja, jó kis orosz realizmus... *hiányoznak neki az irodalomórák* Alapvetően szerettem az orosz realistákat. Gogol, Tolsztoj... Az Ivan Iljics halála nagy kedvencem volt. Már nagyon várom, hogy kiolvassam a Bűn és bűnhődést is... Remélem hasonlóan jó élményeim lesznek.
*közben finom zöldteát szürcsölget*
*közben finom zöldteát szürcsölget*
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 13:18:40
csak azt hallottam h nem valami élvezetes olvasmány...
Jó, nyilván ízlések és ficamok, de az orosz klasszikusok közül messze a Bűn és bűnhődés a legjobb..."A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-02-23 13:07:59
(#486) xDD
alister: engem nem az zavar h hosszú...csak azt hallottam h nem valami élvezetes olvasmány...
alister: engem nem az zavar h hosszú...csak azt hallottam h nem valami élvezetes olvasmány...
Petőfitől az Apostol... Nagyon jó volt!
Az Egri csillagokhoz túl kicsi voltam...
A Legyek Urát.... nem olvastam még. (de fönt van az "Elolvasni kötelező!" listámon. )
Amúgy értem én; a "kötelező" félelmetes egy szó... Rögtön arra sarkall, hogy ne tégy eleget a kötelességednek.
Az Egri csillagokhoz túl kicsi voltam...
A Legyek Urát.... nem olvastam még. (de fönt van az "Elolvasni kötelező!" listámon. )
Amúgy értem én; a "kötelező" félelmetes egy szó... Rögtön arra sarkall, hogy ne tégy eleget a kötelességednek.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-02-23 12:57:33
Bűn és bűnhődés? nekünk most lenne kötelező, de tutira nem fogom elolvasni xD
Pedig az még jó is. Oké, egy kicsit hosszú, na és?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
xDDD nem a méret a lényeg xDD hanem az, hogy kötelező...xD
De például a Legyek Urát, és az Egri csillagokat szerettem...meg Petőfitől az Apostolt is ^^
De például a Legyek Urát, és az Egri csillagokat szerettem...meg Petőfitől az Apostolt is ^^
Alapvetően hasznos tananyagnak tartom, mert a mai korunkban is helytálló kérdést tesz fel, ír körbe... De nem csodálkozom rajta, hogy ennyire biztos vagy benne, hogy nem fogod elolvasni! Már a mérete is gyilkos, és hát nem egy... vidám kis tinisztori...
köszii ^^ már 12másodperc készen van xDD
miiii? Bűn és bűnhődés? nekünk most lenne kötelező, de tutira nem fogom elolvasni xD
miiii? Bűn és bűnhődés? nekünk most lenne kötelező, de tutira nem fogom elolvasni xD