Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
Naná, itt mindent lehet.
Citromkarikát kérsz hozzá?
Köszönöm. És citromkarikát nem kérnék.
Na, holnapra van vkinek vmi jó terve? Vagy mindenki otthon ül, és halálra unja magát?
Szerk: Zoé 2009-03-07 20:15:27
beküldve: 2009-03-07 20:13:28
(#839) én tejes kv-t szeretnék egy kis sütivel ha lehet
*közben beveti a legszebb nézését *
*közben beveti a legszebb nézését *
átalakult az otakucsma ,kevesebb az alkesz vagy csak túl hideg van
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-07 20:15:00
Kérek szépen egy Pepsit, de hiper szénsavasat.
-lehet olyat kapni?-
-lehet olyat kapni?-
Naná, itt mindent lehet.
Citromkarikát kérsz hozzá?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-07 19:58:12
(#837) Visszajöttem.
Szél: nálunk szép sötétkék az égbolt, lassan szürkönyödik a táj, s a szél lágyan fújdogál. Csönd van, a madarak álomba szend... -mi a fenéket irok már!
Szép estének igérkezik és kész.-mielőtt még novella lesz v 10 oldalas vers...
-lehet olyat kapni?-
Szél: nálunk szép sötétkék az égbolt, lassan szürkönyödik a táj, s a szél lágyan fújdogál. Csönd van, a madarak álomba szend... -mi a fenéket irok már!
Szép estének igérkezik és kész.-mielőtt még novella lesz v 10 oldalas vers...
-lehet olyat kapni?-
Szerk: Zoé 2009-03-07 20:11:22
Ne keverjük a szezont a fazonnal; nem Nestlé, Nestea. De a forró kakaó/csoki se lenne rossz, csúnya egy időnk van.
Ezer bocsánat hölgyem.... Szemüveg nélkül vakegér vagyok. Akkor kapsz mindkettőből. Így jó lesz?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-07 19:52:11
(#835) Én szeretem a szelet...
Bár mikor mennem kell valahova, é szanaszét fújja a hajam, akkor bizony szoktam zidni, hogy mért nem fújj a...*kisípol*
Bár mikor mennem kell valahova, é szanaszét fújja a hajam, akkor bizony szoktam zidni, hogy mért nem fújj a...*kisípol*
Hanon: Röpül a kakaód!
Ne keverjük a szezont a fazonnal; nem Nestlé, Nestea. De a forró kakaó/csoki se lenne rossz, csúnya egy időnk van.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csatlakozom! *huppan le a lány mellé* Hú, milyen szél van odakint...
Nálatok is... brrr.... tiszta ijesztő. Olyan .... kísértetes.... brrr.
*cidrizik*
Egészségedre a vodkát. Vagy mást kérsz?
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-07 19:51:00
Ha már itt tartunk én is felhajtok egy fini vodkát!
Csakhogy ne fázzak...
Csatlakozom! *huppan le a lány mellé* Hú, milyen szél van odakint...Csakhogy ne fázzak...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-07 19:39:38
(#831) Ha már itt tartunk én is felhajtok egy fini vodkát!
Csakhogy ne fázzak...
Csakhogy ne fázzak...
Miho: Meleg szaké rendel! *leteszi eléd a tálcát*
Áhh, köszönöm! Kampai!*felhörpinti a szakés csésze tartalmát*
beküldve: 2009-03-07 19:35:26
(#829) Hanon: Röpül a kakaód!
beküldve: 2009-03-07 19:32:39
(#828) beküldve: 2009-03-07 19:30:26
(#827) No, csak megvettem végre a LoZ - Majora's Mask mangát. Fierce deity Link fekete fehérben valami iszonyat cool. Erre inni kell. Nesteat ide~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szió! Tessék visszasietni ám!