Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
beküldve: 2009-03-12 20:07:05
(#884) Hazaértem, ergo be is ülök ide.
Kaphatnék egy teát?
Kaphatnék egy teát?
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
*Odaadja a bóravalót és majd megszólal: -Köszönöm Yaven-sensei!*
Szóval Yaven titkos bór-függő? Erre iszok! Gyömbéres-narancsos teát.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-03-11 23:05:12
(#881) Na mielőtt még megyek lefeküdni, felhajtok egy is pálinkát. Jól fog az jönni holnapra is
Meg ahogy azt a Tetves és Dugó is mondá: " A sör, a bor, a pálinka, csússzon le a torkunkba!"
Jó éjszakát!
Oh, és ha valaki info zseni véletlen tudna válaszolni a honlapkészitős kérdésemre a Dumizzunk topicban, légyszi tegye meg!
matek ZH
Meg ahogy azt a Tetves és Dugó is mondá: " A sör, a bor, a pálinka, csússzon le a torkunkba!"
Jó éjszakát!
Oh, és ha valaki info zseni véletlen tudna válaszolni a honlapkészitős kérdésemre a Dumizzunk topicban, légyszi tegye meg!
Teába öntöd a szörpöt, siess vagy nem adok bóravalót .
*Gyorsan -fintorogva- megteszi, óvatosan kiviszi, majd nyújtja a markát a borravalóért*
Málna szörpös tea? Azt meg hogy készitik? Teába öntöd a szörpöt, vagy simán csak málnaszörp izű teát készitesz?
beküldve: 2009-03-10 21:51:53
(#876)
Szerk: baniaa3 2009-03-10 21:52:07
Teázom Veled... Egy zöldteát kérnék citrommal.
*Kiviszi a teát, közben ügyelve arra, hogy ne löttyenjen ki *
*hasonlóan tesz Dzirunnal is*
Szerk: Yaven 2009-03-10 21:50:38
De adok neked is egy kis gyerekpezsgőt
énisénisénis IMÁÁDÓÓÓÓM almásat 1 üveggel
-
hmm...mivel ilyen fáradtan nincs kedvem alkoholizálni...Egy oolong teát kérnék, mindig is ki szerettem volna próbálni^^
Teázom Veled... Egy zöldteát kérnék citrommal.
hmm...mivel ilyen fáradtan nincs kedvem alkoholizálni...Egy oolong teát kérnék, mindig is ki szerettem volna próbálni^^
Hehe...ez nem éppen a kipróbálás helye...honnan fogod tudni, hogy milyen izre gondolj, miközben gondolatban iszod a cyber-teát? *kötekedős kedvében van*
De azért adhatok egyet.
Morduk: sajnálom, de az Otakucsma nem szolgál ki fiatalkorúakat alkoholos itallal. De adok neked is egy kis gyerekpezsgőt
beküldve: 2009-03-10 21:43:10
(#871) Zárjon be a boolt, zárjon be a boolt zárjon be a boolt ha nem árulnak boort.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!