Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
OtaKucsma
hmm...mivel ilyen fáradtan nincs kedvem alkoholizálni...Egy oolong teát kérnék, mindig is ki szerettem volna próbálni^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Mivan,bezárt a kocsma?
Dehogyis, a kocsma nem zárhat be! Még alig van egy hónapja itt a topic
Szóval mit kérsz inni? *felveszi a kötényét*
beküldve: 2009-03-10 21:35:11
(#868) Mivan,bezárt a kocsma?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-03-08 21:38:11
(#867) Hali mindenki
most jöttem haza a kocsmázásból így inkább most csak egy teát kérnék ha lehet
most jöttem haza a kocsmázásból így inkább most csak egy teát kérnék ha lehet
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-03-07 22:01:22
(#866) igyunk de ha nagyon lerészegednék valaki hívjon egy taxit
*megiszik még egy pohár szakét és megy aludni mert holnap korán kel*
jó éjt mindenkinek
bár ennek kicsi az esélye
*megiszik még egy pohár szakét és megy aludni mert holnap korán kel*
jó éjt mindenkinek
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-03-07 22:02:14
Hurray! Igyunk!!!
Bizony! Igyunk! Juhú........
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-03-07 21:35:13
(#862) Szakét a bandának! Most a vendégeim vagytok!
Miho és mad_chan: Kampai! És köszönöm.
Miho és mad_chan: Kampai! És köszönöm.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Köszönöm mindkettőt.
Fellélegezhetsz, már nem bántalak...
juppiiiiii
*örömében gyorsan megölel mindenkit és kér egy kis szakét *
beküldve: 2009-03-07 21:33:24
(#860) Visszatértem, frissen és illatozva!
Dragda kitüntetésére iszom! Szakét ide! És kampai!!!
Dragda kitüntetésére iszom! Szakét ide! És kampai!!!
grat *nagy ölelést ad Dragdának* majd óvatosan előhúz a háta mögül egy üveg vodkát és a legszebb nézésével átnyújtja*
Köszönöm mindkettőt.
Fellélegezhetsz, már nem bántalak...
beküldve: 2009-03-07 21:30:14
(#858) grat *nagy ölelést ad Dragdának* majd óvatosan előhúz a háta mögül egy üveg vodkát és a legszebb nézésével átnyújtja*
jobban járok ha elmegyek hajat mosni mielőtt még a tengerbe dobnátok cápa vacsinak
Bizony, bizony *sátáni vigyor*
*lassan méregetni kezdi a pallót a hajó oldalán*
Szerk: Dragda O'Riley 2009-03-07 21:12:05
Zoe: Jóccakát!
mad_chan: Sose titkoltam, hogy pöppet erőszakos vagyok. Mégis kalóz lennék vagy mi fene!
mad_chan: Sose titkoltam, hogy pöppet erőszakos vagyok. Mégis kalóz lennék vagy mi fene!
jobban járok ha elmegyek hajat mosni mielőtt még a tengerbe dobnátok cápa vacsinak