Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2010-07-04 18:58:22
(#4225) Én azért voltam kinn a Margitszigeten ma. Vártam fél órát, aztán mentem tovább.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nekem bármelyik nap megfelelne. Talán a péntek lenne tetszetősebb egy kicsit.^^
beküldve: 2010-07-04 12:30:54
(#4223) Csütörtök-péntekre mindenki tervezze be, kinek melyik jó, azt megtárgyaljuk.
És tényleg, kicsit eső előtti idő van. De nincs kánikula.
És tényleg, kicsit eső előtti idő van. De nincs kánikula.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
2-3 emberrel nem érdemes fórumtalit csinálni, pláne nem a Margitszigeten (meg mintha mára esőt mondtak volna). Na nem baj, majd jövő héten bepótoljuk.
Boldog szülinapot Csodabogár!
Hát, lassan te is olyan vén leszel, mint mi XD
Akkor jól értelmezem, hogy a mai fórumtali az érintettek többségének elfoglaltságai miatt elmarad?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Boldog szülinapot! Megkérdezhetem, hanyadik?
A 15. lesz hát igen az idő csak szalad
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Ne már, gyertek! Kevesen nem olyan jó...
Szomorú.
Én mindenesetre úgy szerveztem a napom, hogy ez a fél négyes dolog benne van.
Én mindenesetre úgy szerveztem a napom, hogy ez a fél négyes dolog benne van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Envy jön, nem? Mintha írta volna...
Olyat írtam, h legközelebb megyek, de azt nem gondoltam volna. hogy a legközelebb ilyen hamar lesz
MIANEVED?!
Boldog szülinapot! Megkérdezhetem, hanyadik?
Akkor kik jönnek?
beküldve: 2010-07-03 15:48:53
(#4215) Sajna nekem sem jó, holnap szülinapom lesz
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-03 15:49:04
Envy jön, nem? Mintha írta volna...
beküldve: 2010-07-03 13:59:56
(#4213) jaj ne! nem jössz? akkor ki jön még? alister nem, miho nem...
beküldve: 2010-07-03 13:30:48
(#4212) Tökéletes egy frászt ,a szüleimnek épp most jutott eszébe, hogy holnap a nagyszüleimhez megyünk annyira utálom amikor elvileg az egész család tud a programokról , de nekem persze nem szólnak! bah !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-07-03 13:33:14
beküldve: 2010-07-03 12:49:25
(#4211) Persze! ja igen, fél négy, addigra már talán nem lesz olyan dögmeleg! Mindig elfelejtem, hogy már kánikula van.