Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2010-10-08 11:28:07
(#4285) Amúgy egy utolsó létszám csekkolást tarthatnánk, hogy tudjuk kire kell várni - mert ugye késő mindig van. XD
Astoria - Metrókijárat
Vasárnap 14:00
Tőkéletes.
Zabi: Momotarot én azért nem ajánlom, mert az ösztöndíjakat csak jövő héttől kezdik el utalni, ráadásul ott hosszan nem is lehet maradni. Maradjunk a Siriusnál, aztán majd kiderül, hogy van-e még olyan, aki a mogorva felszolgáló nénivel akar találkozni.
beküldve: 2010-10-07 21:00:03
(#4283) miért nem momotaro? olyan húsos batyukat akarok enni! D:
és nem akar valaki eljönni velem a mondomeetre*csillógó kiskutya szemek*, mert ha minent jól értek vissza adják a conos rajzokat és ha postán kapom vissza tuti , hogy össze hajtják , mert nyomtató papíron van , és azt nem akarom , mert egész jó lett.
bocs belekötős kedvem van.
Yoroi: ha elmegyek , mert sikerül rendet raknom elviszem a pulcsidat , de ha nem leszel ott és megint potyára cipelem , akkor álmodban fojtalak meg vele .D:<
és nem akar valaki eljönni velem a mondomeetre*csillógó kiskutya szemek*, mert ha minent jól értek vissza adják a conos rajzokat és ha postán kapom vissza tuti , hogy össze hajtják , mert nyomtató papíron van , és azt nem akarom , mert egész jó lett.
bocs belekötős kedvem van.
Yoroi: ha elmegyek , mert sikerül rendet raknom elviszem a pulcsidat , de ha nem leszel ott és megint potyára cipelem , akkor álmodban fojtalak meg vele .D:<
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-10-07 21:01:44
Viccelsz velem? Nem ismersz?XD *hétalvó*
Akkor legyen inkább 2 óra. Az nem késő és nem korán.
Akkor lehet így?
Astoria - Metrókijárat
FISZIII! Ne mááár!!!T___T Szabadá teszem magam két előadásrakészülés közben, erre Te bemondod az unalmast? Pedig szerettem volna egy sort nyafogni, mint szaktársamnak.
Akkor legyen inkább 2 óra. Az nem késő és nem korán.
Akkor lehet így?
Astoria - Metrókijárat
FISZIII! Ne mááár!!!T___T Szabadá teszem magam két előadásrakészülés közben, erre Te bemondod az unalmast? Pedig szerettem volna egy sort nyafogni, mint szaktársamnak.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-07 19:40:57
beküldve: 2010-10-07 14:22:54
(#4281) Szerintem délben találkozhatunk.Az astorián hol találkozzunk?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-10-07 13:12:37
(#4280) Blöah, én nem érek rá pont most. x___x
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Inkább délután 2-3-ra szavazok. Persze ha nektek az már túl késő, a délben is megegyezhetünk.
beküldve: 2010-10-06 10:40:24
(#4276) A vasárnap, a Sirius, és az Astoria, mint összeröfi pont megfelelő. ^^
Azért... ne 9-kor találkozzunk, jó?*a hétvége alvás szempontból értékes*
Azért... ne 9-kor találkozzunk, jó?*a hétvége alvás szempontból értékes*
beküldve: 2010-10-05 23:58:09
(#4275) Sirius, a már ismertetett okokból. De szerintem akkor korábban találkozzuk valahol (mondjuk a Blahán vagy az Astorián) és együtt menjünk oda, hogy senki ne vesszen el.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-05 21:43:04
(#4274) Sirius párti vagyok. Ebben a csúnya, hideg, esős időben nincs is jobb, mint beülni egy teázóba. Az időpont számomra megfelel. Akármi is az.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-10-05 18:44:31
(#4273) Ja és bocsa duplapostért csak valami sz'r van a netemmel.Ja és az utcában az egyik nagymama rendőrt hívott a haverjaimra mert úgy látta hogy válassztási plakátokat gyújtogatnak de az utcánkban senki se plakátolt
Szerk: Csodabogár 2010-10-05 18:48:51
beküldve: 2010-10-05 18:44:20
(#4272) Én a pecsa előtti parkot ajánlanám vagy a Westendet.
Yaven az a két hely meg mi? Pesti létemre nehéz volt megtalálnom a westendet is
beküldve: 2010-10-05 18:32:19
(#4271) Ez eddig jól hangzik. Többiek? És hova menjünk? Én a Siriust, v. a Momotarot ajánlom. Mert onnan olyan jó emlékeink vannak...