Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2010-11-03 10:41:25
(#4315) Én lemaradtam a rendezvény kiírásáról, ma olvastam először...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-11-02 22:01:30
(#4314) nem láttam Dragdát,szörnyűség...!
de azért van-e még kedvetek találkozni az őszi szünet alatt?
de azért van-e még kedvetek találkozni az őszi szünet alatt?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-10-26 16:26:36
(#4313) Öh... hát nem jelentkeztetek valami egetrengetően sokan.^^" Így a zsúrt lefújjuk.
Ellenben Kisfiam! Ha van kedved kellemesen beszélgetve iszogatni, mi este 8-kor találkozunk holnap az Arany János utcánál. Ha gondolod gyere!
(Ez persze másokra is vonatkozik, ha mégis akadnak érdeklődők.)
Ellenben Kisfiam! Ha van kedved kellemesen beszélgetve iszogatni, mi este 8-kor találkozunk holnap az Arany János utcánál. Ha gondolod gyere!
(Ez persze másokra is vonatkozik, ha mégis akadnak érdeklődők.)
Jaaah, igen, a középsulikban egy héttel később kezdődik a szünet. De ha így is tudsz jönni, az nagyon jó!*_*
Csodás. Akkor ez a hét a szünet előtt egészen kellemes lesz ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-10-25 17:07:35
beküldve: 2010-10-25 16:58:53
(#4308) Drágaságok!
Tudom, nem mindenkinek jutott az őszi szünet kiváltságából, de! Dragda Húgom köztünk jár, itt Budapesten, illene Őt levadászni. Szerdán délután/este ráérne a banda? A "kicsik" érdeklődése esetén délutan csaphatnánk egy zsúrt, és aztán, aki szeretne, átzarándokolhatna velünk estefelé egy nem oktatásügyi intézménybe. (Ennek pontos helyszíné majd megbeszéljük, de ígérem, semmiképpen sem egy késdobálóba kívánom a társaságot invitálni!^^)
Jelentkezzetek!
Tudom, nem mindenkinek jutott az őszi szünet kiváltságából, de! Dragda Húgom köztünk jár, itt Budapesten, illene Őt levadászni. Szerdán délután/este ráérne a banda? A "kicsik" érdeklődése esetén délutan csaphatnánk egy zsúrt, és aztán, aki szeretne, átzarándokolhatna velünk estefelé egy nem oktatásügyi intézménybe. (Ennek pontos helyszíné majd megbeszéljük, de ígérem, semmiképpen sem egy késdobálóba kívánom a társaságot invitálni!^^)
Jelentkezzetek!
Képeket akarsz feltölteni és linkelni
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-10-17 11:08:07
(#4306) Akkor gyüvök én is e!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Holnap du. 3 Momotaro? Találkozhatnánk a Kossuth téri metrómegállóban felül (szokásos helyen).
beküldve: 2010-10-16 18:09:00
(#4302) Na akkor holnap hol és mikor (a mit-re vannak tippjeim)?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Látom nem siettél annyira énekkarra....amely 5-kor kezdődött ugyi
Szerk: Fiszi 2010-10-15 17:27:12