Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2011-05-20 15:15:34
(#4360) *beöltözik a Herbert West-cosplayébe*
Május 26-án a Nagy Kiválasztott-szama, Minden Trollok Öregatyja (és mellesleg a fórumozó közösség ősatyaságában társam), Azzi-szan kies fővárosunkba látogat. Ezen jeles alkalomból fórumtalálkozót hirdetek, és egyúttal felszólítom a nemes közösséget, hogy árasszanak el javaslatokkal a helyet és a pontos időpontot illetően.
Köszönöm nagyérdemű figyelmüket.
Május 26-án a Nagy Kiválasztott-szama, Minden Trollok Öregatyja (és mellesleg a fórumozó közösség ősatyaságában társam), Azzi-szan kies fővárosunkba látogat. Ezen jeles alkalomból fórumtalálkozót hirdetek, és egyúttal felszólítom a nemes közösséget, hogy árasszanak el javaslatokkal a helyet és a pontos időpontot illetően.
Köszönöm nagyérdemű figyelmüket.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2011-05-04 17:55:13
(#4359) Sziasztok!
Bár a Meido bezárta kapuit, a hely szellemét tovább visszük egy meglévő kávézóba.
A szerepjátékosok és animések új törzshelye:
Gólem Művek Klub és Kávézó
[Link]
Minden hónapban cosplay.hu party, amv vetítések, hétvégi programok...!
Gyertek el Ti is, szervezzétek hozzánk találkozóitokat. Van minden, mi szem-szájnak ingere:
Rámen levesek, pocky... persze ezen felül forró csokik, kávék, frappék, üdítők, ételek, rágcsák!
Rengetegféle társasjáték és olvasható manga is található.
Látogassatok el hozzánk!
[Link]
A Meido szellemének örzője, az animések és szerepjátékosok új törzshelye!!!
Bár a Meido bezárta kapuit, a hely szellemét tovább visszük egy meglévő kávézóba.
A szerepjátékosok és animések új törzshelye:
Gólem Művek Klub és Kávézó
[Link]
Minden hónapban cosplay.hu party, amv vetítések, hétvégi programok...!
Gyertek el Ti is, szervezzétek hozzánk találkozóitokat. Van minden, mi szem-szájnak ingere:
Rámen levesek, pocky... persze ezen felül forró csokik, kávék, frappék, üdítők, ételek, rágcsák!
Rengetegféle társasjáték és olvasható manga is található.
Látogassatok el hozzánk!
[Link]
A Meido szellemének örzője, az animések és szerepjátékosok új törzshelye!!!
beküldve: 2011-02-15 13:48:36
(#4358) A múltkori tali nagyon jól sikerült. Rég volt már ilyen vidám délutánom. ^^ A Mondo meeten voltunk, egy Jabba fejével ellátott cégérű helyen, és az ingyen szusikóstolás közben órákig jó hangosan Igenis, Sötét Nagyurat játszottunk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2011-02-15 13:49:36
Ilyen masszív rendezvény lesz? loál
Yaven: Újra nálam van a bőgőd, visszaadnám, amint lehet, ha nem gáz. Nem tudtam rávenni a srácot, hogy vegye meg, mert egy istenb.szta balf.sz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én valószínűleg egy-két órát kések, de ott leszek! De állítólag túl sokan lesznek, és interneten jelentkezni kell előre...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2011-02-08 09:50:36
(#4355) Többekkel már nagyjából megbeszéltük, de azért ide is leírom: most szombaton a MondoMeet keretében (vagy akár úgy is fogalmazhatunk, hogy annak az ideje alatt) fórumtali lesz.
Infók: találkozó február 12-én a Wesselényi utcai 4-6-os villamosmegállóban 15 órakor pontban. Remélem sokan ott leszünk.
Infók: találkozó február 12-én a Wesselényi utcai 4-6-os villamosmegállóban 15 órakor pontban. Remélem sokan ott leszünk.
Az úgy volt, hogy miután részeg Alister lehányta Azzi fejét, Miho elkezdte hirdetni, hogy ingyen megtanít mindenkit rózsaszín unikornison lovagolni. Majd Yoroi és Zabi erotikus asztaltáncának lehettünk tanúi, amire annyi pénz gyűlt össze (a pedofiloktól), hogy Gilje gyorsan vett is nekünk repjegyet belőle Japánba. Miután kiérkeztünk, mindenki felvette a Pikachu egyencosplayét és végigvonatoztunk a kinti tömegen. Am. te voltál Pikachu farka, csak úgy látszik te is annyira részeg voltál, hogy már nem emlékszel. Azzi később bejelentette, hogy Japán annyira megihlette, hogy összeszed 100 lánynak öltözöt fiút és megtanítja nekik a vosós siráf trükköt. Később Giljét elkezdte körözni a helyi rendőrség, mert kisfiúkból álló háremével illetlen dolgokat műveltek. Így kénytelenek voltunk hazarepülni még aznap. A repülőtéren azonban hihetetlen dolognak lehettünk tanúi; az egyik csomagból kikászálódott Hanon, aki megállás nélkül csak ezt hajtogatta: "Japán shotákat akarok!!!". Szegény nem tudta, hogy már megjártuk Japánt, ezért kénytelnek voltunk megint útra kelni. A pénzünk azonban hiányzott, így felhívtuk Dragdát és Dz-t, hogy jöjjenek a MM-ba Bible Black-et perfelni. Az eredmény nem maradt el, ugyanis megnyerték az első díjat, ami egy *dobpergés* 8 személyre szóló repjegy volt Japánba. Mivel Alisternek, Zabinak és Yoroinak ekkor (este 8) már pizsilövés volt, így az álruhás Giljével, Azzival, Fiszivel (még mindig hulla részeg voltál, azért nem emlékszel), Dz-vel, Dragdával, Mihoval, Hanonnal és Ivivel indultunk neki ismét Japánnak. Mikor megérkeztünk, mosolygó kislányok köszöntöttek minket a reptéren, akikről csak később derült ki, hogy igazából középkorú férfiak. Elmentünk vmi kajáldába is, ahol sushit ettünk. Ekkor szedtél fel egy Alucardra hasonlító hajléktalant, akit Lulunak becéztél. O.o Hanon és Gilje hamarosan leszakadtak tőlünk, gondolom megint shotavadászatra indultak. A többiekkel nem tudom mi történt, mert miután láttam egy Matt-hasonmást, boldogságomban annyira elkezdett ömleni a vér az orromból, hogy elájultam. A hazafelé tartó repülőn tértem magamhoz, ekkor Ivi épp azt ecsetelte, hogy mekkora lenne a repülő tetején Miso levest enni. Mindenki egyetértett vele; nemsokára már vígan eszegettük a nedűt, miközben a csillagokat bámultuk. Sajnos hazfelé volt egy kisebb kellemetlenség, ugyanis a határőrök észrevették Hanon furcsán domborodó kabátját, ami alól nemsokára 3 japán shota került elő. Mihonak is domborodott a kabátja, de belé nem mertek belekötni. Még éjfél előtt visszaértünk a MM-ba, ahol ekkor kezdődött vmi japán komolyzenei koncert. Nem voltunk túlságosan elájulva tőlük, így gyorsan megalapítottuk a saját metálbandánkat és miután lelőttük a rivális együttest, elkezdtük játszani a Himnusz egy általunk komponált változatát. Az óra pont ekkor ütötte el az éjfélt. Ami ezután következett, az már nem tegnap volt.
12 vagyok és nevettem azon, hogy mi ez itt
no pussy, just the dicks
beküldve: 2011-01-31 11:16:40
(#4353) Na, csak emlékeztetőnek írok, jövő héten Mondo Meet. ^^
beküldve: 2011-01-29 09:50:35
(#4352) Február 12-én 15 órától Mondo Meet, belépő 300 Ft (asszem). Mi lenne, ha összekötnénk egy fórumtalival? Az hétvége, és elvileg vizsgaidőszak vége.
beküldve: 2011-01-08 23:59:29
(#4351) Mi Alice-szal ma voltunk MondoMeet-en és tök jó az új hely! Persze R.I.P. Moonlight Meido, de ezen a helyen legalább családiasabban vagyunk, meg lehet hallani egymás szavát. Jah, igen van 18+ Activity, Hotel, kártyajátékok és egyéb nyalánkságok (höhö, egy 30 darabos puzzle-t kiraktam egyedül 10 perc alatt...új rekord! ). Gondoltam is, hogy milyen ideális lenne itt egy fórumtalit tartani. (Alister te meg elhozhatnád azt a trollos játékot, ami már fórumtáborban is akkora sikert aratott.)
Szóval sztem a helyett, hogy próbálnánk olyan időpontot keresni, ami mindenkinek jó (lehetetlen amúgy is), inkább beszéljük meg, hogy mostantól minden MondoMeetre megpróbálunk eljönni. Havonta egy tali sztem eléggé jó lenne.
Szóval sztem a helyett, hogy próbálnánk olyan időpontot keresni, ami mindenkinek jó (lehetetlen amúgy is), inkább beszéljük meg, hogy mostantól minden MondoMeetre megpróbálunk eljönni. Havonta egy tali sztem eléggé jó lenne.
A vizsgaidőszakra való tekintettel nem tudom garantálni a jelenlétemet. De figyelek, hátha jó időpontot ajánl valaki. De februártól már ráérek.;)
beküldve: 2011-01-08 19:19:24
(#4349) Jó lenne mostanság egy fórumtali. Csak félek időpontot ajánlani, mert aznapra úgyse jönne össze, hosszú távra meg nem tudok tervezni, mert kezelésekre járok. De ha valaki mond időpontot, mennék.
Ehh...szívesen mennék, de sajnos ez nekem már nem fog összejönni. (Milyen jó is lesz helyette menedzsment beadandót csinálni a csoporttársaimmal! ) Nektek jó szórakozást kívánok!
Mangakának ajánlom Fiszit. ;)
Az úgy volt, hogy miután részeg Alister lehányta Azzi fejét, Miho elkezdte hirdetni, hogy ingyen megtanít mindenkit rózsaszín unikornison lovagolni. Majd Yoroi és Zabi erotikus asztaltáncának lehettünk tanúi, amire annyi pénz gyűlt össze (a pedofiloktól), hogy Gilje gyorsan vett is nekünk repjegyet belőle Japánba. Miután kiérkeztünk, mindenki felvette a Pikachu egyencosplayét és végigvonatoztunk a kinti tömegen. Am. te voltál Pikachu farka, csak úgy látszik te is annyira részeg voltál, hogy már nem emlékszel. Azzi később bejelentette, hogy Japán annyira megihlette, hogy összeszed 100 lánynak öltözöt fiút és megtanítja nekik a vosós siráf trükköt. Később Giljét elkezdte körözni a helyi rendőrség, mert kisfiúkból álló háremével illetlen dolgokat műveltek. Így kénytelenek voltunk hazarepülni még aznap. A repülőtéren azonban hihetetlen dolognak lehettünk tanúi; az egyik csomagból kikászálódott Hanon, aki megállás nélkül csak ezt hajtogatta: "Japán shotákat akarok!!!". Szegény nem tudta, hogy már megjártuk Japánt, ezért kénytelnek voltunk megint útra kelni. A pénzünk azonban hiányzott, így felhívtuk Dragdát és Dz-t, hogy jöjjenek a MM-ba Bible Black-et perfelni. Az eredmény nem maradt el, ugyanis megnyerték az első díjat, ami egy *dobpergés* 8 személyre szóló repjegy volt Japánba. Mivel Alisternek, Zabinak és Yoroinak ekkor (este 8) már pizsilövés volt, így az álruhás Giljével, Azzival, Fiszivel (még mindig hulla részeg voltál, azért nem emlékszel), Dz-vel, Dragdával, Mihoval, Hanonnal és Ivivel indultunk neki ismét Japánnak. Mikor megérkeztünk, mosolygó kislányok köszöntöttek minket a reptéren, akikről csak később derült ki, hogy igazából középkorú férfiak. Elmentünk vmi kajáldába is, ahol sushit ettünk. Ekkor szedtél fel egy Alucardra hasonlító hajléktalant, akit Lulunak becéztél. O.o Hanon és Gilje hamarosan leszakadtak tőlünk, gondolom megint shotavadászatra indultak. A többiekkel nem tudom mi történt, mert miután láttam egy Matt-hasonmást, boldogságomban annyira elkezdett ömleni a vér az orromból, hogy elájultam. A hazafelé tartó repülőn tértem magamhoz, ekkor Ivi épp azt ecsetelte, hogy mekkora lenne a repülő tetején Miso levest enni. Mindenki egyetértett vele; nemsokára már vígan eszegettük a nedűt, miközben a csillagokat bámultuk. Sajnos hazfelé volt egy kisebb kellemetlenség, ugyanis a határőrök észrevették Hanon furcsán domborodó kabátját, ami alól nemsokára 3 japán shota került elő. Mihonak is domborodott a kabátja, de belé nem mertek belekötni. Még éjfél előtt visszaértünk a MM-ba, ahol ekkor kezdődött vmi japán komolyzenei koncert. Nem voltunk túlságosan elájulva tőlük, így gyorsan megalapítottuk a saját metálbandánkat és miután lelőttük a rivális együttest, elkezdtük játszani a Himnusz egy általunk komponált változatát. Az óra pont ekkor ütötte el az éjfélt. Ami ezután következett, az már nem tegnap volt.
Hűűűha... Nem is emlékszem rá, hogy szombaton reggel már részegen keltem, és a fórumtalira teleportáltam. És ennyi mindenen keresztül mentem? Ájjj... az az átkozott szesz, elfeledteti a jó élményeket.
Amúgy ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy tényleg kéne egy profi mangaka a fórumteambe, aki megrajzolná a kalandjainkat. (A valóban megtörténteket, és a beteg elméink által kreáltakat egyaránt. A kettő kb. amúgy is majdnem ugyanolyan hihetetlen. XD)
Amúgy.
Lehet, hogy már későn szólok, de holnap lesz egy egész jónak ígérkező anime az Anilogue keretein belül. Este 8-tól kezdődik, a címe Nyári háború. Dz, Dragda, Ivi és én ott leszünk. Ha esetleg valaki még jön, üzenjen.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-11-25 17:52:14
Meidoba többé már nem megyünk :(
ne mááááááááár ! most csak szívatsz , ugye ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"