マヤさん: Az én kérdésem pedig a következő: Emberek, mért nem lehet megérteni, hogy felfogjuk az üzenetet akkor is, ha egyszer lett elküldve? Minek 5000-szer kattintgatni? -.-
屍鬼レゲ: K.O. :-O
VAMPIR KNIGHT FAN: emberek!mikor fogják magyarul kiadni mangában a Vampre Knight-ot??????SOS ha tudtok valamit!!
VAMPIR KNIGHT FAN: emberek!mikor fogják magyarul kiadni mangában a Vampre Knight-ot??????SOS ha tudtok valamit!!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Hát, lassan te is olyan vén leszel, mint mi XD
Akkor jól értelmezem, hogy a mai fórumtali az érintettek többségének elfoglaltságai miatt elmarad?
A Drakula alapját szexuális értelemben valamifelé erőteljes nekrofil érdeklődéssel vegyes infantilis orális fixáció jellemzi.
Boldog szülinapot! Megkérdezhetem, hanyadik?
A 15. lesz hát igen az idő csak szalad
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Ne már, gyertek!
Kevesen nem olyan jó...
Kevesen nem olyan jó...A Drakula alapját szexuális értelemben valamifelé erőteljes nekrofil érdeklődéssel vegyes infantilis orális fixáció jellemzi.
Szomorú.
Én mindenesetre úgy szerveztem a napom, hogy ez a fél négyes dolog benne van.
Én mindenesetre úgy szerveztem a napom, hogy ez a fél négyes dolog benne van.
Envy jön, nem? Mintha írta volna...
Olyat írtam, h legközelebb megyek, de azt nem gondoltam volna. hogy a legközelebb ilyen hamar lesz
The dreams in which I'm dying are the best I've ever had...
Boldog szülinapot! Megkérdezhetem, hanyadik?
Akkor kik jönnek?
A Drakula alapját szexuális értelemben valamifelé erőteljes nekrofil érdeklődéssel vegyes infantilis orális fixáció jellemzi.
beküldve: 2010-07-03 15:48:53
(#4215) Sajna nekem sem jó, holnap szülinapom lesz
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-07-03 15:49:04
beküldve: 2010-07-03 13:59:56
(#4213) jaj ne! nem jössz? akkor ki jön még? alister nem, miho nem...
beküldve: 2010-07-03 13:30:48
(#4212) Tökéletes egy frászt ,a szüleimnek épp most jutott eszébe, hogy holnap a nagyszüleimhez megyünk
annyira utálom amikor elvileg az egész család tud a programokról , de nekem persze nem szólnak! bah !
annyira utálom amikor elvileg az egész család tud a programokról , de nekem persze nem szólnak! bah !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2010-07-03 13:33:14
beküldve: 2010-07-03 12:49:25
(#4211) Persze! ja igen, fél négy, addigra már talán nem lesz olyan dögmeleg! Mindig elfelejtem, hogy már kánikula van.
tökéletes .^^
beküldve: 2010-07-02 23:48:49
(#4209) De jó, úgy néz ki vasárnap ugyan kisebb létszámmal, de lesz fórumtali.
A Margitsziget bejárójánál (már ahol van hely a gyülekezésre) fél 4-kor megfelel a találkozó?
A Margitsziget bejárójánál (már ahol van hely a gyülekezésre) fél 4-kor megfelel a találkozó?beküldve: 2010-07-01 21:20:19
(#4208) Az jó, lehet én is. Akkor vasárnap legyen inkább? És most a Margitszigeten?
Hozok sütit.