Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Jó, akkor szavazzuk meg:
Keleti vagy Nyugati?
Remélem holnapra mindenki leadja a voksát.
Keleti vagy Nyugati?
Remélem holnapra mindenki leadja a voksát.
Ebből a szempontból viszont lehet, hogy jobb lenne a Nyugatinál találkozni, mert oda mégiscsak közelebb van a sziget. Mondjuk nekem teljesen mindegy, hogy hol találkozunk, csak döntsük el végre.^^
Szerintem ha esik ha nem, maradjunk annál.
Szóval holna délután 2 óra, Keleti pályaudvar - lennt a két metró között...?
Tekintve, hogy mostanában olyan szélsőséges az időjárás, hogy néha itt esik néha ott... Lehet, hogy Nálad nem esik majd, míg nálam "Romániában" égszakadás lesz... Egy helyre gyűljön a banda, és ott majd eldöntjük mi lesz.
Szóval holna délután 2 óra, Keleti pályaudvar - lennt a két metró között...?
hujuj. ^^
de tekintve, hogy évforduló van, ma mindent szabad. vagy nekem nem megengedett a trollkodás, csak egyeseknek?
akkor énis inkább összeszedegetek random hentai gifeket és posztolgatom őket, hogy kurvaeredeti legyek.
ma nem adok egy bizonyos szint fölé, sorreeeeh~
de tekintve, hogy évforduló van, ma mindent szabad. vagy nekem nem megengedett a trollkodás, csak egyeseknek?
akkor énis inkább összeszedegetek random hentai gifeket és posztolgatom őket, hogy kurvaeredeti legyek.
ma nem adok egy bizonyos szint fölé, sorreeeeh~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Tényleg fájsz. Elfogyott a gyógyszered, vagy csak neked hetente jön az, ami az átlag nőnek havonta? És lassan megint esedékes lesz a moderátor gomb nyomogatása, csak szólok.
Visszatérve a témára; akkor maradjunk a Keletinél, ha holnap esik az eső?
Szerk: Yaven 2010-06-25 13:29:00
miért vagy ennyire nyomorék?
mindig meglepsz. te szerencsétlen.
mindig meglepsz. te szerencsétlen.
lebuktam
de te is tudod, hogy nincs paseem, elvégre barátaim sincsenek.
egyik közösségi portálon sincs bejelölve, hogy "kapcsolatban", nem? ha már annyira expert vagy az ilyenek keresgélésében. főleg, hogy 3 hónapba telt mire megtaláltál úgy, hogy egyetlen közös ismerősünknek akkoriban kb 20 ismerőse volt.
ojjjan teheccséges vagy kisfijam~
Yaven: és nagyon fáj?
de te is tudod, hogy nincs paseem, elvégre barátaim sincsenek.
egyik közösségi portálon sincs bejelölve, hogy "kapcsolatban", nem? ha már annyira expert vagy az ilyenek keresgélésében. főleg, hogy 3 hónapba telt mire megtaláltál úgy, hogy egyetlen közös ismerősünknek akkoriban kb 20 ismerőse volt.
ojjjan teheccséges vagy kisfijam~
Yaven: és nagyon fáj?
Szerk: Hanon 2010-06-25 13:21:33
elküldöd a pasid, hogy összeverjen minket mert bántunk a neten? ezért kérdezgetted, h megyek e én is?
-
Sosem említettem, hogy én megyek fórumtaleera.
Ezt szerintem senki nem is mondta. Mint ahogy azt lentebb is említettem. Csupán érdeklődésedtől estek néhányan extázisba... Félreértettük, bocs.
szerk.: És bocs, hogy szeretnénk megismerni.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-25 13:30:12
Most, hogy mondod, az Aréna lehet, hogy jobb lenne, mert a körasztaloknál ugyanúgy tudnánk piknikezni. Viszont ha Envy jön, neki sztem a Nyugati felelne meg jobban.
Hanon: mióta rájöttem, hogy te multiplex személyiségzavarban szenvedsz, már semmi sem lep meg. Mi 80?
Hanon: mióta rájöttem, hogy te multiplex személyiségzavarban szenvedsz, már semmi sem lep meg. Mi 80?
Szerk: Yaven 2010-06-25 13:16:48
Hanon: nem mersz fórumtalira jönni?
Nem hát.
annyira hülye vagy mint nyolcvan másik. :3
Sosem említettem, hogy én megyek fórumtaleera.
Édes Istenem.
*Trágárság törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-27 02:58:58
beküldve: 2010-06-25 13:11:49
(#4167) én a Keleti mellett szavazok!
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerintem akkor találkozzunk a Keletinél. Vagy a Nyugatinál.
És vagy Arena vagy Estend tető - fedett részeken. Ha meg nagyon esik, akkor a bevásárlóközpont belsejében húzzuk meg magunkat.
Kéretik megszavazni!
És vagy Arena vagy Estend tető - fedett részeken. Ha meg nagyon esik, akkor a bevásárlóközpont belsejében húzzuk meg magunkat.
Kéretik megszavazni!