Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2010-06-23 08:32:16
(#4120) Tudom, még csak szerda, de megkérdezem:
Akkor szombaton biztos, hogy lesz tali?^^
Akkor szombaton biztos, hogy lesz tali?^^
Június 26. szombat? Ott a helyem.*____*
Majd viszek azokból a bizonyos kókuszgolyókból... XD
Végre! már olyan rég találkoztunk! És a kókuszgolyó jöhet! *slurp*
Majd én is csinálok valamit. Úgyis rég sütöttem.
Matsumoto: Új tagokat mindig örömmel várunk.
Köszi Fiszi.
Június 26. szombat? Ott a helyem.*____*
Végre! már olyan rég találkoztunk! És a kókuszgolyó jöhet! *slurp*
Majd én is csinálok valamit. Úgyis rég sütöttem.
Matsumoto: Új tagokat mindig örömmel várunk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
[QUOTE]Nekem sajna a szombat nem jó és a vasárnap sem.Talán inkább a kedd vagy a következő szombat.
Nem kell aggódni, lesz még lehetőség, előbb viszont be kéne indítani a fórumtali gépezetet. ;)
Addig pedig ajánlom a Társalgó topicot ismerkedés céljából. [/QUOT
OKÉ.
E]
beküldve: 2010-06-21 06:35:32
(#4116) Június 26. szombat? Ott a helyem.*____*
Remélem az időjárás nekünk kedvez majd. Szabadtéri piknik jól esne - főleg Veletek.^^
Remélem az időjárás nekünk kedvez majd. Szabadtéri piknik jól esne - főleg Veletek.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-21 07:00:42
beküldve: 2010-06-20 23:55:26
(#4115) Elvileg (eddig úgy néz ki) nekem is jó a szombat.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nekem sajna a szombat nem jó és a vasárnap sem.Talán inkább a kedd vagy a következő szombat.
Nem kell aggódni, lesz még lehetőség, előbb viszont be kéne indítani a fórumtali gépezetet. ;)
Addig pedig ajánlom a Társalgó topicot ismerkedés céljából.
beküldve: 2010-06-20 20:37:28
(#4113) Akkor úgy veszem, hogy mindkettőtöknek jó eddig a szombat, tehát június 26.
Többiek? Légyszi nyilatkozzatok!
Nekem sajna a szombat nem jó és a vasárnap sem.Talán inkább a kedd vagy a következő szombat.
beküldve: 2010-06-20 17:38:59
(#4111) A szombat tök jó! Nekem kedd után hétköznap is jó, de inkább legyünk többen, úgy jobb a hamgulat. Csak ne essen! Valami szabadtréri program kéne -hátha megint látjuk a lolikat, mondjuk.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-20 13:51:03
(#4110) Nekem úgy néz ki, hogy jó...
Az időjárást meg szájbarúgom
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-20 13:15:37
(#4109) Akkor úgy veszem, hogy mindkettőtöknek jó eddig a szombat, tehát június 26.
beküldve: 2010-06-20 03:35:16
(#4108) nekem hétfőtől minden jó, kedvem is van. Ivire nagyon kíváncsi vagyok, vmi olyasmit magyarázott, amikor legutóbb beszéltünk, h elkezdett gyúrni
-
beküldve: 2010-06-20 00:44:31
(#4106) Jól tudom, hogy a jövő héttel mindenkinek befejeződik a vizsgaidőszak? Mert akkor tényleg lehetne egy fórumtalit csinálni, mondjuk szombaton.
Nekem már nagyon hiányzik a csapat, és az előbb beszéltem Ivivel, aki szintén szívesen jönne fórumtalira.
Ha jó idő lesz, akkor sztem egyértelműen Margitszigetes "piknikezést" csináljunk, ha nem, akkor majd meglátjuk.
A lényeg most az, hogy végre döntsünk egy időpont mellett és minél többen eljöjjünk.
Nekem már nagyon hiányzik a csapat, és az előbb beszéltem Ivivel, aki szintén szívesen jönne fórumtalira.
Ha jó idő lesz, akkor sztem egyértelműen Margitszigetes "piknikezést" csináljunk, ha nem, akkor majd meglátjuk.
A lényeg most az, hogy végre döntsünk egy időpont mellett és minél többen eljöjjünk.