Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2010-04-23 20:04:49
(#4090) Igen, csak jó lenne tudni, hogy most tényleg lesz-e valaki, vagy ne számítsak rá és menjek egyből a helyszínre.
MIANEVED?!
Húsz perccel később szerintem még lazán ott leszünk... Annyira nem pontos innen senki (rajtam kívül, mert én általában elszámolom magam, és fél órával előbb már ott vagyok mindenhol).
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-23 19:22:49
(#4087) 9kor lesz végül ott a tali?
Én rá úgy 20perccel érek oda, mert 9kor ér be a vonatom nyugatiba.
1valaki nem akar megvárni? Yaven? Fiszi?
Én rá úgy 20perccel érek oda, mert 9kor ér be a vonatom nyugatiba.
1valaki nem akar megvárni? Yaven? Fiszi?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-23 19:23:17
beküldve: 2010-04-23 19:12:15
(#4086) ne várjatok rám holnap Pillangónál, nem túl valószínű, hogy a 9es találkozóig egyátalán haza érnék
majd kint conon tali
majd kint conon tali
-
beküldve: 2010-04-23 14:24:09
(#4085) 9-re. Eddig mindig az volt, hogy odaértem, telefon és máris a sor elején vagyok. Orsiék voltak olyan rendesek és több alkalommal is segítettek előrejutni a sorban. Idén viszont /ugyebár/ nem jönnek. Szvsz, lehet hogy végigkell várnom a sort. Bár még SKull haveromban bízok...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nekem. Eddig egy alkalom kivételével mindig előrendeltem.
És hányra mész?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-04-23 08:22:39
(#4083) Nekem. Eddig egy alkalom kivételével mindig előrendeltem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-22 18:56:30
(#4082) A fórumról van valaki akinek elő van rendelve a jegye?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerinted?
Én nem csak hétvégén, hanem hétköznap is min délben kelek. "Elvileg" leszek csak a 8as vonaton, gyakorlatban meg nem tudom..
Én nem csak hétvégén, hanem hétköznap is min délben kelek. "Elvileg" leszek csak a 8as vonaton, gyakorlatban meg nem tudom..
MIANEVED?!
Akinek nincs jegye, annak nyilván érdemes korábban kimenni, de amúgy szvsz sok értelme nincs, nyitás nem lesz előbb attól, hogy korábban ott vagyunk.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én a tervek szerint 8:12es vonattal száguldom felfelé, ami azt jelenti 9kor nyugati.. onnan metro (ami nem tudom mennyi idő, úgy 20perc?) tehát ÉN aki vidéki vagyok leszek a Pillangón fél10körül xD
MIANEVED?!
azért már sztem ez is túl korán van. azt sem tudok, h akkorra hogy érek oda. pénteki kocsmázásról már lemondtam, de azért 6kor nem akarok kelni
-
Nem késő már egy kicsit? Kilométeres sor lesz akkor már a helyszínen
MIANEVED?!