Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Akkor az erősítő hogy fog eljutni hozzám, cicám? Ha most tényleg nálam lesz nyár elejéig, -akkor egyrészt imádlak, de ez most irreleváns- akkor jó lenne, ha lenne nálam erősítő is, nekem pedig nincs, ugye~
Egy offtopic csak elbír ennyi offolást. Am. az erősítőt nem fogom cipelni. A két számot meg sztem felüdülés lesz tanulnod a sok AC/DC mellett.
Hozod? Az mondjuk jó, legalább nem kell mennem sehova... És az erősítőt is cipeled?
A cucuknak meg majd utánanézek holnap. Most nincs energiám tabokat keresni, van elég mára. De csúnya off ez amúgy.
*.* Nyaaa.... Akkor azt majd elő is adhatnád ha viszem a gitárt. Akkor adok fel más "házit": [Link], [Link]
Nem lesz gáz, mert az első kettő elejét tudom már egy jó ideje... A Diveot talán végig is.
Igen, áll. De cserébe meg kell tanulnod ezeket játszani: [Link], [Link][Link] Na jó, elég csak az első kettő elejét. De ezeket már nagyon régóta szeretném "élőben" hallani. Meg -talán- nem is olyan nehezek.
Szombaton elvileg megint rossz idő lesz. Hova menjünk akkor?
Yaven: A bőgődre az ajánlat áll még amúgy?
Jól hangzik. Alister veled viszont nem lehetne még valamikor korábban is összefutni? Nagyon kéne már egy cp-s próba.
Gondolom akkor időtől függ hogy szabadtéri vagy sem.
Bár gondolom akkor a többség családi programon vesz részt.