Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Pedig jó lenne, ha lenne... Én nagyon unatkozni fogok Pesten nélküle valószínűleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-03-12 21:31:46
(#3984) Elnézést, apus... Azt nem is mondom inkább, hogy magyarból meg 4,8 az átlagom~
A Margitszigethez egy kicsit mintha hűvös lenne. Engem mondjuk az nem zavar...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Margitsziget. Nagy valószínűséggel nem megyek.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Én is a szombatot preferálnám.
Viszont inkább a délutánra szavazok. Program ötlete nincs valakinek? MM-be nem (merek) szeretnék menni, meg más kajáldába sem nagyon. Szóval akkor mi legyen?
Viszont inkább a délutánra szavazok. Program ötlete nincs valakinek? MM-be nem (merek) szeretnék menni, meg más kajáldába sem nagyon. Szóval akkor mi legyen?
beküldve: 2010-03-12 16:18:22
(#3978) A program meghatározása képességeimen kívül esik, de egy pontos napot jó lenne belőni legalább... Én holnap tizenegytől Pesten vagyok, ha minden igaz, szóval az nekem nagyon jó lenne.
Bár lehet, hogy nem is... Anyám ma délután tudja meg, hogy bukásra állok fizikából~
beküldve: 2010-03-12 16:01:03
(#3977) Én is mennék. De egyelőre nem hallottam semmiféle programajánlatot. Azt ugye tudjátok, hogy most vasárnap lesz az első évfordulója a 2-es számú talinak? (A felejtősek kedvéért: ez volt az az esemény, amikor először láttuk Mihot, Mad-chant és nem utolsó sorban Azzit, a Kiválasztottat (tudom, más már korábban is találkozott vele, de én akkor először...történelmi pillanat volt Ja és ugyanekkor szólt be Csak Petra a csövesnek XD ).
beküldve: 2010-03-12 15:55:08
(#3976) Akkor végül nem lesz ezen a hétvégén semmi?
Ha Anyukám hajlandó lesz menekült tábor jellegű szobám ellenére elengedni , én mennék .^^
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2010-03-09 15:48:31
(#3974) Most minek kell sikongatni? még elmegy a hangunk a conra és akkor ott hogy ámuljak bámuljak? hang nélkül nehéz közlekedni akkora tömegben XD
Ramen evő izomerő
Ééééén akarok menni, jajj de jó látjuk egymást, juhúúúúúúú...
De egyébként tényleg.
De egyébként tényleg.
beküldve: 2010-03-09 15:36:42
(#3972) nyuszifülecskéim, nem látom a fórumtali hallatára extázisban sikongatva írt "ééééén akarok menni, jajj de jó látjuk egymást, juhúúúúúúú" hszek tömegét
-
Szerk: ∂z 2010-03-09 16:10:51
A kör területét tanultuk. Kihívtak táblához. Felrajzoltam a pit és ledőlt a tábla.
Gravity is a habit that is hard to shake off.