Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Én kb. a talik 90%-án nem vagyok ott
Mondjuk nem is hiányzom, nem vagyok vmi kocsmaarc
Majd ha jobb idő lesz, gondolom többet lesz a szabadban tali, mint ilyen helyeken ?
Gilje meg 100%-osan közénk való xD
Igen, "Apus" vére ki lett szívva, de nem nagyon.
Mondjuk nem is hiányzom, nem vagyok vmi kocsmaarc
Majd ha jobb idő lesz, gondolom többet lesz a szabadban tali, mint ilyen helyeken ?
Gilje meg 100%-osan közénk való xD
Igen, "Apus" vére ki lett szívva, de nem nagyon.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-27 22:26:30
Sajnos elég régóta nem voltam. December 31-e óta nem mutatkoztam MangaFanos kispajtásokkal. T___T
Hiányoztoook!
Hajajj, akkor Apus ma nagyon rossz passzban lehetett. XD
*egyre jobban elkeseredik, és fojtogatja magát, amiért lebetegedett*
Én többször nem voltam Te csak most először (?)
Alister engem is ki akart nyírni ma párszor.. =))
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-02-27 22:06:22
Apukámmal? Ejnye Apus, rossz arcát mutatod a mi isteni családunknak... XP XD
Ha alisterrel nem gyilkolták meg egymást (mert elég komolyan készültek rá), akkor muszáj jönnie máskor is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gilje viszont egy élmény. De komolyan.
Egyetértek
Szerintem nagyon jó volt a tali
MIANEVED?!
Gilje viszont egy élmény. De komolyan.
Ez nem ééér! Remélem nem ez volt az utolsó talija. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-27 21:52:15
Hanon nem volt (legalábbis szerintem... Amilyen szinten kész voltam ma, lehet, hogy mégis), Gilje viszont egy élmény. De komolyan.
Most estem haza, még pont benne vagyok a hét órában, höhöhö... Nem álltam meg rágóért sehol, szóval el is rohanok fogat mosni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-27 10:06:46
(#3916) Bocsánat, a mai tali/LAO lefújva a részemről.*zokog*Majd legközelebb...
*visszaolvas*
Naniiikoreee?!
Katasztrófa! It's not fair!
Hacsak nem tartotok igényt egy felettébb fájdalmas felsőlégúti nyavalyára. Merthogy azt most egy egyszerű arcon nyalással/smacival - - könnyedén megoszthatom Veletek. A fájdalom és a szenvedés egyaránt garantált, ahogy az ágynak esés is.
...
*visszaolvas*
Naniiikoreee?!
[OFF](Márha Hanon ígéretéhez híven odajön)
Nem elég nekem, hogy lemaradok Gilje első talijáról - és az ezzel járó kínos beavató ceremóniáról nyehe~ - de meg van az esélye annak, hogy kihagyok egy meetinget Hanonnal?!Katasztrófa! It's not fair!
Gonosz vagyok tudom, de azt kívánom, hogy Hanon megtartva eddigi rossz szokását, most is elbújjon a FórumTeam Őt kutató szemei elől. Ha én nem láthatom Őt, akkor Ti se!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-27 10:21:15
(Bár nem hiszem, hogy rajtunk kívül még mások is csapatba verődve pikachúznának a metrómegállóban
Te beteg vagy bzmg XDCsak az a baj, hogy sanszosan igazad van.... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-02-26 23:27:20
beküldve: 2010-02-26 21:45:57
(#3914) Holnap akkor reggel 10-kor fogunk az Astoria metrómegállóban (alul) találkozni. Remélem befutnak még néhányan, akik itt nem jelezték. (Igen, kicsi lányom, Rád gondolok. ) Gilje meg nézegesse a fészbúkos fórumos képet, hogy megtaláljon minket. (Bár nem hiszem, hogy rajtunk kívül még mások is csapatba verődve pikachúznának a metrómegállóban. )
Na ezért hív engem az egyik legjobb barátnőm Ginnek (másik meg rape face queen-nek )
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-25 23:12:33
(#3912) beküldve: 2010-02-25 23:10:16
(#3911) -
Szerk: ∂z 2010-02-25 23:10:51