Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
felőlem mehetünk korábban is, legalább több ideig élvezhetjük a 2-t fizet 3at kap akciót
-
találkozzunk 8kor az Arany János utca metrómegállónál és az jó lesz
Most azon töprengek, hogy "ne már, kezdjünk korábban!", gondolva azokra, akik szívesen buliznának hosszan, azért nem másnap járatindításig, ellenben rohadalom messze laknak, és vasárnap is lenne dolguk;
vagy örüljek, hogy a The Sky Crawlers bemutató (max 15:00-ig tart, ugye) és a kocsma között haza tudnék menni enni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
törzshelyem, Serpa Klub, Zichy Jenő u. 4.
de sztem találkozzunk 8kor az Arany János utca metrómegállónál és az jó lesz
ha leszünk sokan foglalok asztalt
de sztem találkozzunk 8kor az Arany János utca metrómegállónál és az jó lesz
ha leszünk sokan foglalok asztalt
-
Szerk: ∂z 2010-02-24 20:03:02
szintén! és hova?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-24 18:54:57
(#3860) Jejj!
És hol?
És hol?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azt hittem most lesz szombat délután.
Mert így is lesz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Rokoni megérzés.: P
Jaja szabadtér már aktuális én benne lennék.
٩(●̮̮̃•̃)۶٩(•̮̮ ̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
٩(●̮̮̃•̃)۶٩(•̮̮ ̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶
Nem most lesz egy szombaton..?
Szabadtér egyébként tényleg jó ötlet... Most már jó idő van.
Szabadtér egyébként tényleg jó ötlet... Most már jó idő van.
OMG, nem is akartam idézni senki hozzászólását .__.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-23 20:27:08
beküldve: 2010-02-23 20:25:42
(#3854) Azt hittem most lesz szombat délután. Na mindegy
Pláne hogy a Moonlight Meidoból nagy valószínűséggel - legalábbis engem - kitiltottak. A szabadteret én is támogatom ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-02-23 20:12:31
(#3852) Nem akarunk majd valamikor egy fórumtalit tartani? Többek között én is jó régen voltam már. Azt várom, hogy végre jó idő legyen, és szabadtéri programot is szervezhessünk, mert a zárthelyik (haha, lehet nevetni ) néha lepunnyadnak, illetve nem akarhatjuk, hogy Budapest összes helyéről kiutáljanak minket. ^^'
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Köszi, én is szeretlek...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute