Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ha bealszol, majd csak felkelt valami jótétlélek (rosszabb esetben pedig mi )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az még hagyján, mert az alvással nem zavarsz senkit. Én ha barátnővel vagyok; végigdumálom, hangosan kritizálom, továbbá idióta fejekkel utánzom a szereplők béna játékát. Fiszi is alig mer velem moziba menni.
Persze ha tetszik és leköt a film, akkor nincs gond, de sajnos alig van ilyen manapság...
Persze ha tetszik és leköt a film, akkor nincs gond, de sajnos alig van ilyen manapság...
El tudom képzelni.
Ráadásul én moziban nem tudok viselkedni. Mindig sikerül elaludni, vagy valami. Taxi 4en anno könyökölve horkoltam... A Másnaposokat meg végigpofáztuk ismerősömmel, ott azért nem szerettek.
De Conon is elaludtam valami vetítésen, most jut eszembe, szóval tényleg félek.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-21 00:09:52
Szerk: Yaven 2010-02-21 00:00:54
Ez szexin hangzik, ráadásul így nem kéne mennem próbálni se...
Összekaparok valahonnan 1,500 forintot majd.
Összekaparok valahonnan 1,500 forintot majd.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-20 23:43:03
(#3843) beküldve: 2010-02-20 21:34:17
(#3842) melyik kocsmába menjek? ;)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
27-én én ide szándékozok ellátogatni: [Link]
Esetleg még valaki nem akarna jönni? Utána megcsappant pénzzel ugyan, de szívesen fórumtaliznék.
Esetleg még valaki nem akarna jönni? Utána megcsappant pénzzel ugyan, de szívesen fórumtaliznék.
beküldve: 2010-02-20 19:20:18
(#3839) Oooh, tényleg, a "jövőhét ugyanekkor" az szombat, OMG, de nem vagyok képben. XD
Akkor az még képlékeny, hogy mikortól és hova esek be... de azért a négy órát még mindig fenntartom. - legalábbis megpróbálom.
Akkor az még képlékeny, hogy mikortól és hova esek be... de azért a négy órát még mindig fenntartom. - legalábbis megpróbálom.
Én ráérek szombaton már déltől, annál tovább úgyse fogom bírni az AC/DC-t.
De gondolom más elborult ember nincs, aki szintén ráér egy olyan szörnyen hajnali időpontban...
De gondolom más elborult ember nincs, aki szintén ráér egy olyan szörnyen hajnali időpontban...
Szerk: Háté 2010-02-20 18:10:44
Benne vagyok.
De mivel gondolom a kocsma estére van beütemezve, megkérdem: nincs olyan vállalkozó szellemű cunibogár, aki négy órától már ráérne és elszórakoztatna egy fórumtalálkozóra - és rég nem látott fórumozókra - éhes vörös hobbitvámpírt?*____*
De mivel gondolom a kocsma estére van beütemezve, megkérdem: nincs olyan vállalkozó szellemű cunibogár, aki négy órától már ráérne és elszórakoztatna egy fórumtalálkozóra - és rég nem látott fórumozókra - éhes vörös hobbitvámpírt?*____*