Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
FÁÁÁÁÁJ!!!! xD De legalább értelek most már
Hát ki tudja ki jött Hisana után....
MIANEVED?!
mindenki tudja h Byakuya igazából Bájkula és:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem értem, hogy mi a problémád Nigériával... Amúgy sem vinni akartalak, az csúnya szó. Sokkal kedvesebb szavakat használtam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Majd rájössz, amikor legközelebb bántod a Gintamát, vagy Slash apót... Akkor szoktam rád mondani, mert tényleg nincs jobb szó.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Öten mindenképp, ha minden igaz... Te, Tanárúr, Anyus, A lelketlen meg én ha nem alszom el.
Ohh, ez a post most elég értelmetlen így.
Szerk: Háté 2010-02-25 22:49:39
Memphist külön ülteted?
Rajtad kívül még minimum 5-en. (Márha Hanon ígéretéhez híven odajön)
Dz: én csak rövid időre, de megyek.
*jelentkezik*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-25 22:41:14
(#3900) Byakuya...XD
Hányan megyünk akkor így összesen?: D
Hányan megyünk akkor így összesen?: D
Remélem nem 2 jegyet foglaltam le, mert 2 kódot kaptam
Ha csak Byakuyát akarnám rád sózni, akkor megkaptad volna postán... Vagy Conon.
Erre már nem tudok mit írni =D
Ok, köszi =)
MIANEVED?!
Ha csak Byakuyát akarnám rád sózni, akkor megkaptad volna postán... Vagy Conon.