Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Én nagyon szívesen összefutnék veled utána a Westendben.
Béla: nekem mindegy, felőlem előtte is találkozhatunk, csak ne túl korán.
Béla: nekem mindegy, felőlem előtte is találkozhatunk, csak ne túl korán.
Szerk: Yaven 2010-02-25 21:56:27
beküldve: 2010-02-25 21:54:26
(#3879) Na és.. Utána nem terveztek Westendbe jönni ? Mert akkor fenn maradok Pesten.. Ha nem, mentek mondjuk kocsmázni ( ) stb. akkor haza jövök.
MIANEVED?!
És összefutunk valahol korábban, vagy csak ennél a mozinál? Mert én bizony oda nem találok... Bár a Kossuth Lajos utcát megtalálom, de az nem biztos, hogy az a Kossuth Lajos utca. Sok Kossuth Lajos utca van szerintem... Vagy nem?
Felkészültségem Pestből egyszerűen sokkoló... Meglepem magam újra és újra.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-02-25 21:53:17
Már lefoglaltam a jegyeket (Fiszi is ott lesz ). A "rendezvény" kb. 10 órától kezdődik, 10:15-től be lehet ülni a VGA 2009-re (must see nekem), 12:00-től Afro Samurai vetítés, majd 12:30-kor kezdődik A Film. Közben meg lehet vásárolni is. [Link]
beküldve: 2010-02-25 21:17:37
(#3876) Ezzel a mozi dologgal mi lesz? Összekapartam ugyanis a pénzt, de arról, hogy mikor-hol-merre, fogalmam sincs...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-02-25 20:46:04
(#3875) Engem érdekelsz *chu*
XD
XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-25 20:38:42
(#3874) Ez engem is érdekelne...
Délután 2től Pesten vagyok.. Ha valakit érdekel
Délután 2től Pesten vagyok.. Ha valakit érdekel
MIANEVED?!
beküldve: 2010-02-25 19:23:41
(#3873) jah a már említett cunci joystick amit szarvként használtatok ahaaaaaa
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
???
Nézd meg a BKV honlapján az Ökrösszekér-menetrend menüpont alatt. XP
Amúgy meg...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-24 21:34:39
beküldve: 2010-02-24 21:28:49
(#3866) Menjünk korábban, onegai~
Nem tervezek sokáig maradni, szerintem utolsó járatokkal hazamászok - nyehehe, nem utolsó éjszakai járatokkal. XP XD