Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
28 nem, mer unaköcsikém 1. szülinapján leszek. annyira éééééééédes kis baba, megint halálra fogom gyömöszkélni
többi nekem jó
többi nekem jó
-
Gyere fórumtalálkozóra. Jobb ezen minél hamarabb túlesni, ha húzod-halasztod, csak rosszabb lesz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azaz 26/27/28? Benne vagyok, csak fixáljuk le melyik nap.
Gilje: És nincsenek még elvonási tüneteid? Remegés, fejfájás... Random rányáladzás egymás mellett haladó férfiakra? XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-15 22:03:53
az vagyokXD de nekem jól áll egyébként utoljára 3 hete néztem yaoit, és 2 hete nem olvastam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
te vhogy mindig halogatod a dolgokat, jajj, most nem megyek, mer hajat kéne mosnom meg már megittam 3 sört
jajj most inkáb hazamegyek és otthoni gépen nézek yaoit
kamu arc vagy
jajj most inkáb hazamegyek és otthoni gépen nézek yaoit
kamu arc vagy
-
Szerk: ∂z 2010-02-15 21:58:59
séligdusé
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jövőre.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
inkább azután?
beküldve: 2010-02-15 21:48:17
(#3812) ezt most totál nem amiatt raktam be
*szkeptikus*
yaoista papnő...? Hmmmmm... Pedig ezt most totál nem amiatt raktam be, de ám legyen
Moonlight Meido fél 4?
Megszavazva Gilje, gyere, mert a lányok olyan ritkán vannak túlerőben!
Lehet, hogy az az oka, hogy nem vagyok papnő.. Hogy nem vagyok yaoista papnő. De nem fér a fejembe, ez miféle képpen válasz arra, amit Yaven írt. Ez után nehéz lesz rémálmok nélkül átvészelni az éjszakát. Szörnyű dolgaik vannak ezeknek kínia mesés embereknek.
Szegény Stark.. ~D:
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-02-05 22:52:17
Sajnos kivételesen nem tudok korán elmenni bárhova. Kabátot kell vennem.
Yaven: Meido az oké. A fél négy is.
Yaven: Meido az oké. A fél négy is.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-05 22:42:50