Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
28 nem, mer unaköcsikém 1. szülinapján leszek. annyira éééééééédes kis baba, megint halálra fogom gyömöszkélni
többi nekem jó
többi nekem jó
-
Gyere fórumtalálkozóra. Jobb ezen minél hamarabb túlesni, ha húzod-halasztod, csak rosszabb lesz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Azaz 26/27/28? Benne vagyok, csak fixáljuk le melyik nap.
Gilje: És nincsenek még elvonási tüneteid? Remegés, fejfájás... Random rányáladzás egymás mellett haladó férfiakra? XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-02-15 22:03:53
az vagyokXD de nekem jól áll
egyébként utoljára 3 hete néztem yaoit, és 2 hete nem olvastam
egyébként utoljára 3 hete néztem yaoit, és 2 hete nem olvastam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
te vhogy mindig halogatod a dolgokat, jajj, most nem megyek, mer hajat kéne mosnom meg már megittam 3 sört
jajj most inkáb hazamegyek és otthoni gépen nézek yaoit
kamu arc vagy
jajj most inkáb hazamegyek és otthoni gépen nézek yaoit
kamu arc vagy
-
Szerk: ∂z 2010-02-15 21:58:59
séligdusé
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jövőre.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
inkább azután?
beküldve: 2010-02-15 21:48:17
(#3812) ezt most totál nem amiatt raktam be
*szkeptikus*
yaoista papnő...? Hmmmmm...
Pedig ezt most totál nem amiatt raktam be, de ám legyen
Pedig ezt most totál nem amiatt raktam be, de ám legyen
Moonlight Meido fél 4?
Megszavazva
Gilje, gyere, mert a lányok olyan ritkán vannak túlerőben!
Lehet, hogy az az oka, hogy nem vagyok papnő.. Hogy nem vagyok yaoista papnő. De nem fér a fejembe, ez miféle képpen válasz arra, amit Yaven írt. Ez után nehéz lesz rémálmok nélkül átvészelni az éjszakát. Szörnyű dolgaik vannak ezeknek kínia mesés embereknek.
Szegény Stark.. ~D:
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-02-05 22:52:17
Sajnos kivételesen nem tudok korán elmenni bárhova. Kabátot kell vennem.
Yaven: Meido az oké. A fél négy is.
Yaven: Meido az oké. A fél négy is.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-02-05 22:42:50