Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Nem is dolgozik már ott azóta, hogy ránk szólt... Vagy csak felvettek egy másik pincért, lehet a két Bácsi nem bírta az iramot.
Ha muzsikálni fogunk... Holnap hozok egy egy Epiphone Les Pault kölcsönbe, ha minden igaz (ergo drága barátom nem gondolja meg magát az utolsó pillanatban... Ő már látta, hogy az akusztikusommal hogy bánok. Mondjuk azt s látta, hogy a kölcsönbőgőre milyen szépen vigyáztam, még két óra AC/DC után is), ha nálam marad szombatig, és nem felejtek el fórumtalira menni, akkor aztán lesz nekik muzsika. Erősítőnek ott lesz a kisrádió, amiről a múltkor az a furcsa szám szólt végig.
Ha muzsikálni fogunk... Holnap hozok egy egy Epiphone Les Pault kölcsönbe, ha minden igaz (ergo drága barátom nem gondolja meg magát az utolsó pillanatban... Ő már látta, hogy az akusztikusommal hogy bánok. Mondjuk azt s látta, hogy a kölcsönbőgőre milyen szépen vigyáztam, még két óra AC/DC után is), ha nálam marad szombatig, és nem felejtek el fórumtalira menni, akkor aztán lesz nekik muzsika. Erősítőnek ott lesz a kisrádió, amiről a múltkor az a furcsa szám szólt végig.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ööö...a legutóbbi ilyen est nem akkor volt, amikor betódultunk a hangszerekkel és a Bácsi csúnyán ránk szólt?
Mert ha igen, akkor mehetünk és megint viszünk "zenét".
Mert ha igen, akkor mehetünk és megint viszünk "zenét".
Szerk: Yaven 2010-01-25 18:56:33
beküldve: 2010-01-25 18:28:07
(#3772) jövő hétvégén Japán Zenei Est a Meidoban. Tali?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-24 11:46:54
(#3770) Nekem csak szombaton jó. De viszont akkor is olyan 12 után vagy 12 kor. Még nem tudom mikor kezdődik a következő felvételi.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-01-24 11:41:49
(#3769) A hétfő és szerda délután öt előtt-öt kivéve az önöké vagyok, hölgyeim
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Igen, legyen már végre egy igazi NAGY fórumtali!
Jövő hét szombathoz mit szólnátok? Bár nekem igazából hétfőt és szerdát kivéve máskor is megfelelne.
Jövő hét szombathoz mit szólnátok? Bár nekem igazából hétfőt és szerdát kivéve máskor is megfelelne.
beküldve: 2010-01-24 10:21:46
(#3767) Most lesz többé-kevésbé két hét szabadságom, jöhetnek a fórutali tervek!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-20 16:10:16
(#3765) Lassan elérkezünk az első fórumtali évfordulójához! Ennek örömére: [Link] (nem tudom, mi a vége, vagy van e vége egyáltalán, nem bírtam végignézni)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-01-13 12:53:58
(#3763) Dz, hány óráról is beszéltél nekem ma hajnalban?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-01-13 12:54:21
Remek. Jobb időpont nem is lehetne^^
(XD Én ezért nem írtam, hogy pontosan.)
(XD Én ezért nem írtam, hogy pontosan.)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Jaja, pontosan 12 óra, Oktogon villamosmegálló. (azért vicces, hogy én írom, hogy pontosan... )