Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-12-28 22:16:16
(#3715) Sziasztok!
Nos, 30.-án 14:00-ra érnénk barátnőmmel a keletibe, aztán úgy gondoltuk elmennénk a momotaroba, ehhez kéne legalább egy kísérő (hm...Alister)vDe persze annak örülnék a legjobban, hogyha mindenki ott várna rám(ránk)
Persze aki abszolút nem akar ramenezni, az elég hogyha 16:30 ra lejön az étterem elé, aztán utána, amit terveztetek, illetve nekem Dz beszélt valami LAO-ról :)
A lényeg, hogy mi másnap korareggel, vagy elsővonattal haza tudjunk indulni, ezért nem kéne túl messze keveredni, dehát rátok bízom magam.
Azzi, a Kiválasztott
Nos, 30.-án 14:00-ra érnénk barátnőmmel a keletibe, aztán úgy gondoltuk elmennénk a momotaroba, ehhez kéne legalább egy kísérő (hm...Alister)vDe persze annak örülnék a legjobban, hogyha mindenki ott várna rám(ránk)
Persze aki abszolút nem akar ramenezni, az elég hogyha 16:30 ra lejön az étterem elé, aztán utána, amit terveztetek, illetve nekem Dz beszélt valami LAO-ról :)
A lényeg, hogy mi másnap korareggel, vagy elsővonattal haza tudjunk indulni, ezért nem kéne túl messze keveredni, dehát rátok bízom magam.
Azzi, a Kiválasztott
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-12-28 11:22:02
(#3714) *fórumtalira kiéhezve kattint a topic nevére és várja, hogy a szebbnél szebb megoldások a helyszínre itt díszelegjenek... de szomorúan sóhajt, ahogy észreveszi, hogy itt bizony nincs semmi*
Hjajj. bogárkák, mi lesz így velünk? Én Veletek akarok lenniii!!!
Hjajj. bogárkák, mi lesz így velünk? Én Veletek akarok lenniii!!!
beküldve: 2009-12-28 07:42:40
(#3713) Rám ne számítsatok... max 30.án ha lesz valami
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-12-27 23:56:08
(#3712) Esetleg valakinél házibuli? xD
Szerény véleményem szerint egy házibuli sokkal hangulatosabb bármilyen szórakozóhelynél..
Mégis csak ismerősök vannak ott, nem idegenek..
Mondjuk ebbe én nem szólok bele, mert tuti nem tudok menni
Vagy ha még is az csoda lesz xD
Ez csak egy vélemény volt
Szerény véleményem szerint egy házibuli sokkal hangulatosabb bármilyen szórakozóhelynél..
Mégis csak ismerősök vannak ott, nem idegenek..
Mondjuk ebbe én nem szólok bele, mert tuti nem tudok menni
Vagy ha még is az csoda lesz xD
Ez csak egy vélemény volt
MIANEVED?!
Jajj...ez kicsit sok. Főleg, hogy a sört egyáltalán nem szeretem, a pezsgőt sem bírom meginni, de a füstért sem vagyok oda.
:S
:S
füstös, zajos, drága és mindig tele van^^
de jobb, mint a margitsziget -10 fokban
szilveszterkor 2500 beugró, korlátlan sör, bor, virsli, éjféli pezsi, 2t fizet, 3at kap koktélakció. árlista van honlapon
nemivóknak nagyon megéri
de jobb, mint a margitsziget -10 fokban
szilveszterkor 2500 beugró, korlátlan sör, bor, virsli, éjféli pezsi, 2t fizet, 3at kap koktélakció. árlista van honlapon
nemivóknak nagyon megéri
-
Szerk: ∂z 2009-12-27 22:07:11
beküldve: 2009-12-27 21:10:13
(#3709) Uhm...*fejét vakargatja* Ez a hely most a 30.-ra, vagy 31.-re vonatkozik?
És-és-és...egyáltalán hányan leszünk Szilveszterkor?
És-és-és...egyáltalán hányan leszünk Szilveszterkor?
Mert ha a létszám megfelelően alacsony, akkor esetleg lehetnénk nálunk is. (Még nem biztos, de van rá esély.^^")
Szerk: Yaven 2009-12-27 21:10:59
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-27 13:42:55
beküldve: 2009-12-27 12:27:52
(#3707) És az hol van és milyen?
Egyébként gondolkodom némi utó-karácsonyi ajándékon a fórumtalisoknak. Azt tudom, hogy mi lenne - -, csak azt nem, hogy hány darabot csináltassak.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-12-27 10:51:51
(#3706) Dz tegnap felajánlotta a törzshelyét, mint versenyhelyszínt. Ellenvetés (alternatív javaslattal) bárkitől?
Ebből megint az lesz, hogy 29-én este rpg után nekem kell majd kitalálni a helyszínt....
beküldve: 2009-12-21 19:43:02
(#3702) Nekem mind1, hogyha addig helyreáll a máv, akkor szépen felérek barátnőmmel dél-kettő körül, aztán ebédelni szeretnénk valahol, majd valami LAO, éjszakára valakinél megszállni, aztán reggel 6-7-8 fele pályaudvar :) haza kell jönni szilveszterezni.
no pussy, just the dicks
Szerk: ∂z 2009-12-21 14:44:29