Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Ha háromtól lenne akkor az remek lenne. A két órát a legkorábbi időpontnak írtam ami számomra megfelelne.
De így legalább kiélvezhetnénk a karácsonyi bulit^^
Az ajándék húzáson vajon mit vegyek annak akit húztam?
Lényeges megjegyzés: Magamat húztam XD
De így legalább kiélvezhetnénk a karácsonyi bulit^^
Az ajándék húzáson vajon mit vegyek annak akit húztam?
Lényeges megjegyzés: Magamat húztam XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-12-16 18:47:52
Szintén iskolába kéne mennem, de pénteken koncerten leszek, szóval függ a dolog attól, hogy fel tudok-e kelni... Mármint az iskolábamenetel. Bár ha iskolába nem megyek, akkor nem biztos, hogy kellemes ötlet lenne délután elindulni itthonról "sokkal jobban vagyok!" kiáltással.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én inkább 3-tól szeretném a talit, mert legalább hétvégén illene, hogy együtt ebédeljek a családdal.^^
És igen, hozom.
És igen, hozom.
Szombaton nekem suli ezért én a kettő körüli kezdést preferálnám.
Akkor elhozod a basszusgitárt Yaven?
Akkor elhozod a basszusgitárt Yaven?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Kösz a felajánlást, de csak cp kiegészítőnek kellett volna.
Fiszi: az Animekarácsonyos képeket légyszi rakd fel!
Most szombaton mit szólnátok egy talihoz?
Fiszi: az Animekarácsonyos képeket légyszi rakd fel!
Most szombaton mit szólnátok egy talihoz?
Szerk: Yaven 2009-12-16 18:02:04
beküldve: 2009-12-14 13:25:22
(#3648) Dragda mondott valami olyasmit, hogy megírta a sagát. Nem akarod elküldeni?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Bár Animekarácsonyhoz, vagy hasonló eseményekhez mostanában nem nagyon érek fel, ha érdekel van itthon egy régi-régi Nintendóm, 4 játékkal és pillanatnyi helyén csak a port fogja. Mellesleg, amikor kb 2 éve megpróbáltam beüzemelni az én öreg, képcsöves tévémen, még működött is. Szívesen kölcsönadom egy időre a jövőhéten, vagy az után, ha kell.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
A nap kérdése: nincsen véletlenül valakinek otthon egy nem túl értékes nintendója, tetrise, vagy játék pisztolya, amit hajlandó lenne nekem kölcsönbe elhozni? ^^"
Tetris-ügyben szétnézek, de ne erre építs, mert utoljára olyan öt éve láttam a kérdéses cuccot, szóval nem biztos, hogy még megvan...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Annyira sajnos nem szeretnek...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Minden bizonnyal. De ritkán járok arra, szóval az a minimum, hogy felengednek, és meghívnak egy reggelire.
A nagynénédék biztosan fognak örülni, ha szombat hajnali 8-kor felcsöngetsz.
Szeretek ott lenni korábban. Nagynénémék fél percre laknak onnan, ha nagyon unom magam, akkor felmegyek oda, ebből nem csinálunk ügyet...