Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
H-H hova?
Kék metro egyik végállomása KÖKI
Vagy azon belül hova? A metro bejárathoz :P
Kék metro egyik végállomása KÖKI
Vagy azon belül hova? A metro bejárathoz :P
MIANEVED?!
Igen lehet így is mondani xD
Én lemegyek Kispestre... úgyis az azt jelenti h alhatok a metrón xD
De hova?
Én lemegyek Kispestre... úgyis az azt jelenti h alhatok a metrón xD
De hova?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Gondolom más sem pont nyitásra akar.
Akkor te a 07:42-re szavazol ?
Akkor olyan 8:30 körül lennék Pillangó utcánál :S Vagy több.. nem tudom mennyi időt kell metrozni!
Valaki nem akar véletlen lejönni Kispestre ? Persze bérletes..
Nem haragszom meg ha nem, valszeg eltalálok egyedül is
Csak nem biztos xD
Akkor te a 07:42-re szavazol ?
Akkor olyan 8:30 körül lennék Pillangó utcánál :S Vagy több.. nem tudom mennyi időt kell metrozni!
Valaki nem akar véletlen lejönni Kispestre ? Persze bérletes..
Nem haragszom meg ha nem, valszeg eltalálok egyedül is
Csak nem biztos xD
MIANEVED?!
Én mindenképp nyolcra akartam kimenni... de ha akkortájt találkozunk akkor inkább társasággal megyek
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-12-11 13:06:58
(#3620) AnimeKarácsony topicban már volt valami olyasmi, h a Pillangó utcai metro megállónál lesz egy tali. És onnan begyalogolunk.
Oda még tán el tudok jutnii
De hogy mikor..
07:42 VAGY 08:42 körül ér be a VONATom Kőbánya Kispestre.. onnan még metroznom kell a kékkel deákig, és onnan átszállni, tehát kb. + 30 perc tuti mire Pillangó utcához érek, vagy több...
melyik vonattal menjek? =/
Vonathoz vagyok kötve
Oda még tán el tudok jutnii
De hogy mikor..
07:42 VAGY 08:42 körül ér be a VONATom Kőbánya Kispestre.. onnan még metroznom kell a kékkel deákig, és onnan átszállni, tehát kb. + 30 perc tuti mire Pillangó utcához érek, vagy több...
melyik vonattal menjek? =/
Vonathoz vagyok kötve
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-12-11 13:14:15
beküldve: 2009-12-11 10:45:32
(#3619) Drágaságok, most akkor mi lesz szombaton?
Mikor találkozik a banda legmazóbb része? Mi a legkorábbi időpont? Emellett kik Ők?
Mikor találkozik a banda legmazóbb része? Mi a legkorábbi időpont? Emellett kik Ők?
Jó hír, hogy borús napunk lesz, ha jól hallottam, tehát nem kell tartanom, hogy csillogni fog a bőröm napközben. Az kellemetlen lenne. Még a végén az AKN közönségének Tvájlájt kedvelő része megrohamozna és széttépne. O_x
Egy szó, mint száz: csiripeljetek valamit a holnapról.^^szívesen felnéznék hozzátok két ünnep között egy ramenes-kocsmás találkára
Apropó rámen... A Momotaróban voltunk budapesten az utolsó napon.. Akkkor jöttem á hogy a ramen nem sokkal több mint víz tészta és néhány herkentyű... nekem nem jött be sajna de még akkor is magamba gyömöszölöm ha nem adtak volna sokat... De akkorát attak hogy ez elég két fő részére... Vagy inkább fél Naruto adago kellet volna?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-12-09 01:06:44
(#3617) Hóban piknik? Zura! \,,/ Anno haverrel álltunk neki hamburgert csinálni grillen, kint a kertben - 10 centis hóban. Szép kör volt
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-12-09 01:44:46
szívesen felnéznék hozzátok két ünnep között egy ramenes-kocsmás találkára
Ez jól hangzik! //Mondjuk a piknik agybaj, de ezt tőled el is vártuk.//
kiderült, hogy Csabáék valaha megkapták e a képeslapot?
Még nem mertünk rákérdezni... XD"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-12-09 00:55:19
beküldve: 2009-12-08 21:23:51
(#3615) Nagyon ügyi vagy!
Jó szórakozást nektek AK-hoz előre is és persze soksok mangát és animét mindenkinek!
Ha a vizsgaidőszak és egyéb elfoglaltságok is úgy engedik, szívesen felnéznék hozzátok két ünnep között egy ramenes-kocsmás találkára, de ha lesz hó, akkor a szigetre megyünk PIKNIKEZNI!
Jól sikerült a Mikkun, amit szerveztünk, de persze a legjobb a műsorvezető volt (nos...én) Sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni!
Apropó Bogács... kiderült, hogy Csabáék valaha megkapták e a képeslapot?
Jó szórakozást nektek AK-hoz előre is és persze soksok mangát és animét mindenkinek!
Ha a vizsgaidőszak és egyéb elfoglaltságok is úgy engedik, szívesen felnéznék hozzátok két ünnep között egy ramenes-kocsmás találkára, de ha lesz hó, akkor a szigetre megyünk PIKNIKEZNI!
Jól sikerült a Mikkun, amit szerveztünk, de persze a legjobb a műsorvezető volt (nos...én) Sajnálom, hogy nem tudtatok eljönni!
Apropó Bogács... kiderült, hogy Csabáék valaha megkapták e a képeslapot?
no pussy, just the dicks
Aha jó dolog!
És kit gondolsz hogy megrajzolod? vagy ez titok?
beküldve: 2009-12-08 18:02:09
(#3613) Majd elvileg igen! Majd... Egyszer. valamikor.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tök király de az érdekelne hogy több emberről is készül rajz?
beküldve: 2009-12-08 16:42:56
(#3611) [Link] Tettem rá színeket is XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Beke-kun
Bene-kun, csak nem tudok vakon gépelni "A napra lehet nézni, de nem egészséges."