Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-12-07 19:06:34
(#3564) Most látom és nem is szóltok? Hát ez fergeteges, és a véreim is ürülnek Alister-dicsfény
Ahogy egyre többet nézem, annál jobb! Csinálj pár rövid képregényt
Ahogy egyre többet nézem, annál jobb! Csinálj pár rövid képregényt
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-12-07 19:20:36
beküldve: 2009-12-07 18:49:22
(#3562) És lám valóra vált amitől féltem... a Full Metal Alcoholist (R) elkezdődött....
Örök rettegésben élem majd életem és várom a napot amikor esetleg Én jelenek meg egy képen
U.i.: Fiszi beteg vagy XD
Örök rettegésben élem majd életem és várom a napot amikor esetleg Én jelenek meg egy képen
U.i.: Fiszi beteg vagy XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-12-07 18:49:58
Igen, Dz is a testvérem és Yaven is, és Dz volt az apa...De anyám nincs, ugyanis Azzi gyermekei mind Azzi testéből sarjadtak ki, aztán leváltak a testéről....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
mégis csak az Azzi fejéből kipattant tökéletes gondolat vagyok. nyilván perverz is. ez van
-
beküldve: 2009-12-07 16:59:33
(#3559) Drága Húgom, Dragda szól most Hozzátok, rajtam keresztül! XD
Kérdésekkel fordulok Hozzátok:
Fiszi ugye Azzi gyermeke?
Akkor Yaven és Fiszi testvérek, igaz?
Ki az Anyjuk?
És akkor Dz a saját tesójának - Fiszinek - csinálta Háté-chant a bishik gyöngyét?! O_x
Ejnye Dz, Te mocskos perverz állat...
Elképzeltem ezt a képet -persze sokkal jobban kidolgozva- mint fejlécet, alatt meg a történet képekbeni ábrázolását.
Ez jól hangzik! CSINÁLJUK MEEEG! *____*
Neee, nem jössz AnimeKarácsonyra?! Ne már.
Betegállaaaaaaaaaat XD /olvasd: tetszik/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Köszi Majd ki is színezem egyszer! Persze, az egyetemen találtam ki, egy újságos órán. Elképzeltem ezt a képet -persze sokkal jobban kidolgozva- mint fejlécet, alatt meg a történet képekbeni ábrázolását.
Brüh, valószínűleg így se jövök Animekarácsonyra, hogy a próba rövidebb lesz, mert jön a Karácsony, és ugye az ajándékok vásárlása és készítése idő- és pénzrabló... Meg aztán cosplayem sincs. Bezzeg Yaven mégis elmegy mint Matt! Láttam neki szőrös mellényt.
Brüh, valószínűleg így se jövök Animekarácsonyra, hogy a próba rövidebb lesz, mert jön a Karácsony, és ugye az ajándékok vásárlása és készítése idő- és pénzrabló... Meg aztán cosplayem sincs. Bezzeg Yaven mégis elmegy mint Matt! Láttam neki szőrös mellényt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-12-07 14:49:26
OMG!!! Fiszi, ez oda...khm...vág!*___* Állatiii!
*elmerül a részletekben, nagyítgatja, vizsgálgatja a képet*
ÁÁÁ!!! XD Te lány, ezzel megmentetted a napom!<3
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-12-07 14:45:55
beküldve: 2009-12-07 14:17:55
(#3553) Sajnos tegnap nem voltam, de helyette itt az ígért kép: [Link] Nem mertem a Mangarajzolás fórumba tenni...majd kiszínezem egyszer, mert így kissé gány.
Remélem az érintettek nem nyírnak ki....
Remélem az érintettek nem nyírnak ki....
Szerk: Fiszi 2009-12-07 14:20:23
Megbeszéltük
Viszont reagálni nem fogok tudni mert az egyenlegem pont két forint XD
Viszont reagálni nem fogok tudni mert az egyenlegem pont két forint XD
Szerk: Yoroi 2009-12-06 12:22:07
Köszi, ha kések dobok egy smst vagy valami.