Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-11-27 22:58:08
(#3503) Luffy (love)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2009-11-27 20:52:37
(#3501) Mit szólnátok a délután 3 órához?*heves pislogás + mangaszemek*
Yaven: Igazából én sem tehetném ezt meg, de jobb ez a program, mint a Hitel folyóirat ismertetése vagy a lélek szó etimológiája, vagy más fincsi dolgok.^^ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-27 21:25:15
Hehe...de jó is a bölcsészeknek, hogy egész napokra ráérnek nem tanulni.
én mérnök leszek és mégis szakítok rá időt :P
amúgy meg fixálni kéne akkor azt, hogy mikor vegyünk jegyet és hányat, mert előre meg kéne szerezni, mondjuk holnap koradélután, hogy egymás mellett és jó helyen legyünk, attól tartok elég sokan lesznek
beküldve: 2009-11-27 19:07:38
(#3499) jó lesz ez a mozizás. már csak egy pontos (x,y,z,t) pontot kéne meg6ározni. szóval mikor hol?
-
beküldve: 2009-11-27 19:02:14
(#3498) Elvileg mindkettő, gyakorlatilag mintha látnék a jövőbe...
Ja, a First Squad-ra jön Kiora-csan is
Ja, a First Squad-ra jön Kiora-csan is
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-11-27 19:02:43
Lehet én is kihagyom most... Még meglátom hogy érek rá.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-27 16:07:57
(#3495) Mindkettő.
Aki esetleg ráér a vetítések előtt: Ha gondoljátok összefuthatunk, és aztán együtt szállnánk meg az Urániát.
Én a szokásos fórumtali időben ráérek, azaz már akár déltől is.
Aki esetleg ráér a vetítések előtt: Ha gondoljátok összefuthatunk, és aztán együtt szállnánk meg az Urániát.
Én a szokásos fórumtali időben ráérek, azaz már akár déltől is.
beküldve: 2009-11-27 16:01:00
(#3494) Üdv, mindenki!
No, akkor szerintem mivel kezd sürgetni az idő, tiszázzuk, hogy ki melyik vetítésre tud/akar jönni? (Urániában, holnap este)
19:00 King of Thorn
21:30 First Squad
Én: mindkettő.
No, akkor szerintem mivel kezd sürgetni az idő, tiszázzuk, hogy ki melyik vetítésre tud/akar jönni? (Urániában, holnap este)
19:00 King of Thorn
21:30 First Squad
Én: mindkettő.
Én valószínűleg tudok menni .
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-11-26 17:39:30
(#3491) beküldve: 2009-11-26 09:24:25
(#3490) Alister, ezúton üzenem -mert a citromail érthetetlen okból nem funkcionál rendesen- hogy holnapig tudom kiolvasni a könyvet, de mivel ma könyvtárba megyek, lehe, hogy kiveszem a 4. részt. DE holnap délelőtt-kora délután érek csak rá, és akkor tudnám megmutatni a rajzokat is. Vagy elhozom vasárnapra.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.