Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-11-25 17:12:20
(#3489) Engem majd vasárnap láttok Rengeteg dolgom van (iskolai... )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
"egy kis fizikai erő is kellene"
akkor tanulás helyett majd gyúrok
"egy kis mozi sem fér most bele se az időmbe"
részvét
"te szádból hallani a léleksérülésről eléggé... ROTFL "
jogos
"Hogy is volt az a BB rész?"
azt hittem örökre az emlékezetedbe égett, de ha akarod elmesélem
Alister: helyes! Yoroinak is szombat jobb, nekem tök mind1
akkor tanulás helyett majd gyúrok
"egy kis mozi sem fér most bele se az időmbe"
részvét
"te szádból hallani a léleksérülésről eléggé... ROTFL "
jogos
"Hogy is volt az a BB rész?"
azt hittem örökre az emlékezetedbe égett, de ha akarod elmesélem
Alister: helyes! Yoroinak is szombat jobb, nekem tök mind1
-
A magam részéről a szombatot preferálnám
Szuper, pacsiiit!^^ Akkor már hárman vagyunk.
Még mindig az a kérdés: foglaljunk jegyet?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-24 20:58:40
beküldve: 2009-11-24 20:39:59
(#3486) Na, úgylátszik most sem fogom tudni személyesen megismerni a kedves fórumozókat /akiket még nem ismerek személyesen./
Hungarocomix részemről lefújva, mivel out of cash.
Hungarocomix részemről lefújva, mivel out of cash.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
First Squad
11.27 18:30 Toldi / 11.28 21:30 Uránia
Simán. A magam részéről a szombatot preferálnám, mert pénteken nem érek rá.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-24 20:22:36
(#3484) Hát nekem meg időm mint a tenger /ami ugye a VIII. kerületben igen mérsékelten van jelen/ ami meg van, azt barátnőmmel töltöm. Ewan.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
De jó lenne! Viszont előre figyelmeztetlek, hogy 8 kötetről van szó, aminek a cipeléséhez egy kis fizikai erő is kellene.
Csak azt neee! Talán mégsem veszem igénybe a segítséged.^^"
Sajna egy kis mozi sem fér most bele se az időmbe, se a pénzembe-->kell a sok mangára XD
A brutális igazság az, hogy mostanság animét is alig néztem (ok, kivételt képez ez alól a VK, meg a heti egy Umineko), nem hogy yaoit. De azért a te szádból hallani a léleksérülésről eléggé...
ROTFL
Hogy is volt az a BB rész?
Hogy is volt az a BB rész?
Szerk: Yaven 2009-11-24 20:19:39
én tervezek menni, szóval ha akarod bevásárlok neked.
20 kötet pirontan. még vmi kell?
am 1 kis mozi sztem mindig belefér. nekem is ZH hetek vannak. kicsit kevesebb yaoi és máris van időd. és legalább a lelked sem sérül tovább és nem kerülsz pokolra
-
Szerk: ∂z 2009-11-24 19:57:34
Bocs a passzivitásért, de részemről a lappangó betegségem és a ZH-s időszak is gátol abban, hogy bármi fórumos összejövetelen részt tudjak venni. Ebbe sajnos a Hungarocomix is beletartozik. De majd a két ünnep között mindenképp bepótoljuk. ;) Meg a közös szilveszterezés is nagyon jó ötletnek tűnik.
Addig viszont kéne keresnem valakit, aki az Animekarácsonyon bevásárol nekem mangából... Jelentkező?
beküldve: 2009-11-24 19:20:38
(#3480) srácok ennyire azért nem kell tolongani a mozi 5letre. túlterhelitek a mangafant.
-
Pedig a Tanárúr értelmiségiként biztos értékelte volna a Sámánt, aki a villamosmegállóban járkált.
Sámán? Képzelem... Biztos én is őt láttam múltkor, énekelve le és fölszállt a villamosokra.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-11-23 09:31:16
(#3477) Anilogue
First Squad
valakit vonz az 5let?
First Squad
valakit vonz az 5let?
-
Pedig a Tanárúr értelmiségiként biztos értékelte volna a Sámánt, aki a villamosmegállóban járkált.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Így, hogy ti sem voltatok, annyira nem sajnálom, hogy nem tudtam elmenni (de azért jobb lett volna, ha mind megyünk)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."