Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-11-17 18:17:08
(#3444) A westend szimpatikus! nekem is van egy borzalmasan elhangolódott gitárom, valahol, meg altfurulyám, talán elhozom valamelyiket. A gitárt inkább, mert az olan hamis, hogy az már művészi.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Hmm....kéne egy hely, ahol meleg van, sok ülőhely kis helyen és nem utálnak ki minket.
az ilyen helyeket hívják úgy, hogy kocsma ^^. ajánlom pl a mélypontot. ha azért nem vágtak ki mer leszakítottam egyszer egy padot, akkor sztem ezért sem fognak. (még fizetnem sem kellett)
-
Hm... Tényleg tanácstalan vagyok a hellyel kapcsolatban.
A Meidot azért sem kockáztatnám meg hangszerekkel, mert tegnap úgy tűnt, Yoroival sikerült visszanyernünk a helyiek szeretetét - annak ellenére, hogy kisebb hentai szinkron-perforrmance-t rendeztünk egy fiú miatt, aki rámdobott egy puffot, és megmolesztált. XD
De zenélni szabadtéren lenne pedig a legizgalmasabb.
Az Arenát - esetleg...*sóhaj... a Westendet - azért preferálom, mert kimehetünk a tetőre muzsikálni, és ha átfagytunk, bemegyünk a shopping-centerekbe, átmelegszünk, azt' folyt.köv. ...^^
A Meidot azért sem kockáztatnám meg hangszerekkel, mert tegnap úgy tűnt, Yoroival sikerült visszanyernünk a helyiek szeretetét - annak ellenére, hogy kisebb hentai szinkron-perforrmance-t rendeztünk egy fiú miatt, aki rámdobott egy puffot, és megmolesztált. XD
De zenélni szabadtéren lenne pedig a legizgalmasabb.
Az Arenát - esetleg...*sóhaj... a Westendet - azért preferálom, mert kimehetünk a tetőre muzsikálni, és ha átfagytunk, bemegyünk a shopping-centerekbe, átmelegszünk, azt' folyt.köv. ...^^
Yaven: Te is kapsz tőlem egy pengetőt. ;)
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-17 11:48:22
beküldve: 2009-11-17 11:08:05
(#3441) Nem értem, miért ne lehetne a Meidoban zenélni.
Szombaton lenne jó a tali vmikor délután, mert még előtte és utána is kell tanulnom.
Aztán meg 2 hétig nem fogok tudni menni, mert ijesztően sok feladatom van. Illetve...most jöttem rá, hogy a Hungarocomixra én mindenképpen menni akarok, szóval akkor még talizunk. XD
Hmm....kéne egy hely, ahol meleg van, sok ülőhely kis helyen és nem utálnak ki minket. Sztem ez így megoldhatatlan. Ha az utolsó kritériumot lehagyjuk, akkor meg megkapjuk a MM-t, vagy a Siriust (ott viszont a háttérzenétől nem fogjuk hallani a saját "muzsikánkat"). Szabad levegőn zenélni csak addig poén, amíg le nem fagy a művészkezünk, szóval az kihúzva. Bevásárlóközpontokkal az a baj, hogy vannak biztonságiak és a jó asztalok a kajáldánál vannak, amik viszont mocskosak. Szóval akkor mi legyen?
Am. eldöntöttem: a basszusgityómat viszem. Kegyetlenül el van hangolódva és pengető nélkül alig hallani, de legalább enyém a drágaság.
Szombaton lenne jó a tali vmikor délután, mert még előtte és utána is kell tanulnom.
Aztán meg 2 hétig nem fogok tudni menni, mert ijesztően sok feladatom van. Illetve...most jöttem rá, hogy a Hungarocomixra én mindenképpen menni akarok, szóval akkor még talizunk. XD
Hmm....kéne egy hely, ahol meleg van, sok ülőhely kis helyen és nem utálnak ki minket. Sztem ez így megoldhatatlan. Ha az utolsó kritériumot lehagyjuk, akkor meg megkapjuk a MM-t, vagy a Siriust (ott viszont a háttérzenétől nem fogjuk hallani a saját "muzsikánkat"). Szabad levegőn zenélni csak addig poén, amíg le nem fagy a művészkezünk, szóval az kihúzva. Bevásárlóközpontokkal az a baj, hogy vannak biztonságiak és a jó asztalok a kajáldánál vannak, amik viszont mocskosak. Szóval akkor mi legyen?
Am. eldöntöttem: a basszusgityómat viszem. Kegyetlenül el van hangolódva és pengető nélkül alig hallani, de legalább enyém a drágaság.
Az meg már más kérdés, hogy hangológéppel sem sikerült megbűvölni, de hátha csapatban okosabbak leszünk ilyen téren.
Szerk: Yaven 2009-11-17 11:27:51
beküldve: 2009-11-16 23:45:33
(#3440) 7vége kihúzva. 7közben talán
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-11-16 23:27:54
(#3439) Ötlet: Arénatető
Esetleg valami hidegebb és szelesebb hely? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-11-16 22:45:51
(#3437) Mivel a fórumtali most egy kisebb koncert lesz nem hiszem h a Meido-t erőltetni kéne.
Ötlet: Arénatető
Ötlet: Arénatető
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Am most kürtözöm 3. éve :)
az tök jó ^^
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
őő nekem tök mindegy mert én Nyíregyen lakom és csak a tavaszira meek fel :) Am most kürtözöm 3. éve :)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
az tök jó:)én fuvolázok^^
és te mióta kürtözöl??
am bocsi hogy nemtudtam menni a talira..zenekarom volt
és te mióta kürtözöl??
am bocsi hogy nemtudtam menni a talira..zenekarom volt
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Köszi az infót... Akkor én is felvillantom zenei tudásom
Én biza kürtözöm, illetve furulyálni én is tudok.. De gitározni csak az elektromos gitáromon tudok (játék gitár) amivel király kis combókat tudok levágni.. És ami a legjobb: egy kis pengetés és egybpl szól aztán a combókhoz megfelelő pillanatban megpengetjük és annyi..
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Mindkettő kell! Bár azt még nemtom h hogyan...
A szintit csak azért említettem mert a basszusgitár egyértelmű. Azt nem is kell mondani h kell. Az egy alap dolog. Viszont a szintetizátor nem. Viszont én szeretem azt is
A szintit csak azért említettem mert a basszusgitár egyértelmű. Azt nem is kell mondani h kell. Az egy alap dolog. Viszont a szintetizátor nem. Viszont én szeretem azt is
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-11-16 20:11:43
Felfedeztük a bennük rejlő zenészi ambíciókat (sajnos pölö esetemben a hozzá tartozó tudás nélkül), és ez vicces
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Yoroi: Szinti kell neked, amikor lehetne basszusgitár is..? Nem állok én veled szóba többet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute