Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-11-13 19:23:28
(#3384) Én megyek !
gitárt vagy fuvolát vigyek? a gitár teljesen el van hangolódva, a fuvola pedig a hideg miatt szól hülyén .X)
Ma azt is megtanultam , hogy ősszel nem érdemes az utcán zenélni ,mert lefagynak az ujjaid is a hangszered is lehűl .
vicces még ,hogy a talikra általában a családomból , csak anyukám és Keresztanyu szokott jönni .
valójában ki is a vámpír ?
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-11-13 10:14:25
(#3383) De a vérhiéna /fekete özvegy nem jön...azért jó nénibosszantást!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerintem akkor egy óra előtt egy órával...
*bedobja a cetlit a ki dobozba*
*bedobja a cetlit a ki dobozba*
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-11-12 12:29:37
(#3381) No akkor mégsem fél 12-kor találkozzunk? Nekem tulajdonképpen a későbbi időpont is jó lenne (ha nem jobb is), mert előtte még akarnék tanulni.
Az étterem 1 körül volt nagyon zsúfolt, szóval vagy előtte, vagy utána kéne találkozni min. 1 órával. Ki milyen időpontra szavaz?
Az étterem 1 körül volt nagyon zsúfolt, szóval vagy előtte, vagy utána kéne találkozni min. 1 órával. Ki milyen időpontra szavaz?
ragadozók nincsenek is nálunk!
Ez az! Nem is vagyok ragadozó, csak szeretem a... izé... zsenge húst nyersen... meg... jól átsütve... Van ugyan egy fekete özvegy vérhiénánk (=Fiszi )
Mindenkinek kell egy kis szórakozás, nem? de am. viszonylag normális a csapat.
Ez szó szerint igaz. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ez jóó és melyikőtök a vámpír?? erre még nemjöttem rá
jaa és akarom mondani
én most ink azt mondom h éjjelt mert megyek szunyálni
bár nehezen hagylak itt titeket ..de mennem kell..majd hnap jövök
jó éjt mindenkinek
sziasztok
jaa és akarom mondani
én most ink azt mondom h éjjelt mert megyek szunyálni
bár nehezen hagylak itt titeket ..de mennem kell..majd hnap jövök
jó éjt mindenkinek
sziasztok
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2009-11-11 22:33:59
Vámpírok és ragadozók nincsenek is nálunk!
*álmosan mászik elő a koporsójából*'Reggelt...
XD
meg egy tukásszomjas vörös hobbitunk
Kiazmiaz, én nem is ismerem! Szombat fél 12?! *zokog*
Meglátjuk...^^ Max ha nem megy a felkelés, később csatlakozom.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-11-11 22:09:11
sebaj
nem ijedek én meg a vámpíroktól
azok jófejek
meghát Yaven azt írta hogy annyira nem vagytok vészesek
mostmár csak abba bízok hogy eltudok menni..mert lehet plusz zeneórám lesz de ha sikerül akk átrakatom máskorra esetleg valaki valami msn címet tud adni??mert lehet ott jobban meglehetne beszélni bár mostanság itt többet vagyok fönn mint msn-en szerintem
nem ijedek én meg a vámpíroktól
azok jófejek
meghát Yaven azt írta hogy annyira nem vagytok vészesek
mostmár csak abba bízok hogy eltudok menni..mert lehet plusz zeneórám lesz de ha sikerül akk átrakatom máskorra esetleg valaki valami msn címet tud adni??mert lehet ott jobban meglehetne beszélni bár mostanság itt többet vagyok fönn mint msn-en szerintem
"mosolyogj és a világ veled nevet" =) -Hűségesnek lenni nem ugyan az mint másoktól függeni!-|BlEaCh|
Szerk: Hisa-chan 2009-11-11 21:57:07
beküldve: 2009-11-11 20:24:35
(#3376) Szerintem én is megjelenek majd (mármint most szombaton). Ha elalszom, akkor Yoroit majd hívom, az ő száma megvan. De ha minden igaz, akkor van programom hajnalban, szóval nem valószínű, hogy aludni fogok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hungarocomix 29-én... juppié^^
Jájjdejó. Ha jól számoltam, akkor eltudok rá menni hál' istennek. Már ígyis-úgyis el akartam látogatni egy fórumtalira, csak az időpontok valahogy nekem mindig szorosak...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Úgy emlékszem régebben mondtad hogy majd feljössz MSN-re. Most ráérsz?/ráérnél?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem baj shotácska, hogy én fél 12-t írtam...
Vámpírok és ragadozók nincsenek is nálunk! Van ugyan egy fekete özvegy vérhiénánk (=Fiszi ), meg egy tukásszomjas vörös hobbitunk ( ), de am. viszonylag normális a csapat.
Vámpírok és ragadozók nincsenek is nálunk! Van ugyan egy fekete özvegy vérhiénánk (=Fiszi ), meg egy tukásszomjas vörös hobbitunk ( ), de am. viszonylag normális a csapat.
Szerk: Yaven 2009-11-11 20:05:00
Szia Hisa-chan! De jó, új arc jön a fórumtalira! Csak aztán nehogy megijedj tőlünk...
Mindenesetre a vámpírok és egyes ragadozók szívesen fogadnak majd.
Szombat fél kettő oké^^
Ismét gitárral leszek mer megint alibi...
Hungarocomix 29-én... juppié^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szia Hisa-chan! De jó, új arc jön a fórumtalira! Csak aztán nehogy megijedj tőlünk...
Maryke: apuka meggyőzése hogy áll fórumtali kérdésben?
Szombaton mit szólnátok a fél 12-es talihoz? Talán akkor még nem lesz teltház. És kik jönnek majd?
Am. Hungarocomix lesz nov. 29-én!!! Gondolom megyünk.
Maryke: apuka meggyőzése hogy áll fórumtali kérdésben?
Szombaton mit szólnátok a fél 12-es talihoz? Talán akkor még nem lesz teltház. És kik jönnek majd?
Am. Hungarocomix lesz nov. 29-én!!! Gondolom megyünk.